Skocz do zawartości

OmniSPEED - Nowy Automat Dodający

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

z captachasnipper? czy bez? bo to różnica. Jest wiele skryptów zabezpieczonych captchą

Bez łamania captchy mam jakieś 7300 dodań do bazy publicznej i prywatnej. Z captcha snipper jakies 12000

Mam podłączone konto decaptcher.com - sprawdzałem wczoraj testowym projektem na bazie publicznej i mam 3632 dodania / 11464 błędy.

Projekt stworzony przy pomocy dodatku OmniTXT, nie korzystałem z proxy. Tylko 5 adresów / interfejsów wychodzących.

Podobne statystyki były na serwerze Hekko.

Instalacja na hexcom, poprzednio było na hekko - po sugestiach, że to wina serwera przeniosłem instalację na polecany hosting hexcom.

Gielo, Wyczesany SEOwiec - korzystacie z proxy?

Tak. Ja zawsze robie 3przejścia. Na szybko, dokładne oraz 3cie dokładne z wykorzystaniem proxy.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Gdy prubuje zaimportowac baze danych na serwer (tabela z opisami) to pojawia m sie nastepujacy problem, moze ktos wie jak rozwiązać ten problem:

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `opisy` (

`ID` int( 11 ) NOT NULL AUTO_INCREMENT ,

`P_ID` int( 11 ) NOT NULL ,

`TITLE` text COLLATE utf8_polish_ci NOT NULL ,

`WORDS` text COLLATE utf8_polish_ci NOT NULL ,

`DESC` text COLLATE utf8_polish_ci NOT NULL ,

`SUMMARY` text CHARACTER SET utf8mb4 COLLATE utf8mb4_polish_ci NOT NULL ,

`AUTHOR` text CHARACTER SET utf8mb4 COLLATE utf8mb4_polish_ci NOT NULL ,

`BLOG` tinyint( 4 ) NOT NULL DEFAULT '0',

`DONE` int( 11 ) NOT NULL DEFAULT '0',

`ALL` int( 11 ) NOT NULL DEFAULT '0',

`PRIOR` tinyint( 4 ) NOT NULL DEFAULT '1',

PRIMARY KEY ( `ID` ) ,

KEY `P_ID` ( `P_ID` , `BLOG` ) ,

KEY `P_ID_2` ( `P_ID` , `BLOG` ) ,

KEY `P_ID_3` ( `P_ID` , `BLOG` )

) ENGINE = MYISAM DEFAULT CHARSET = utf8 COLLATE = utf8_polish_ci AUTO_INCREMENT =1175;

czy wart jest swojej ceny?

Jak najbardziej. Prywatnie jestem bardziej zadowolony niż z xRumera (nie patrząc na OCR). Jednak jak korzystam z de-captchera to nawet nie patrzę na OCR. Nowe skrypty w drodze. A tutaj można podejrzeć jakie są propozycje rozwinięcia softu i jakie są realizowane. Np. na dzisiaj widać, że jest wdrażany SMF:

https://bugs.omni-speed.com/

Prywatnie jestem bardziej zadowolony niż z xRumera (nie patrząc na OCR)

miałem takiego sąsiada tez mówił ze japońskie samochody to lipa, a sam cale życie jeździł dużym fiatem a później Fiatem Seicento. Recznieczek nie kompromituj się , bo jak można porównywać Xrumer i OmniSpeed to zupełnie inne softy, rozumiesz po polsku - ZUPEŁNIE.

Posiadam OmniSpedd chyba jako jeden z pierwszych, ale w głowę mi nie przyszło porównywać dobrą dodawarke PHP, do wielowątkowego narzędzia pod winde co ma zupełnie inne algo, założenia i sposoby dzialania. Co nie znaczę ze OmniSpeed jest lepszy czy gorszy, człowieku to są softy nieporównywalne.

p.s tak naprawdę nie słyszałem ze kupowałeś licencje Xrumera

Immy

Nie, nie korzystam z proxy, tylko z interfejsów.

Musisz parę razy "przelecieć". Średnio dochodzę do 5-6k w sumie niedawno próbowałem z łamaniem capcha i wyszło mi

6,6 k, ale bez omnipress v2 i bez mocnelinki - tu mam 0% bo mam jakieś błędy aktualnie.

Myślę że absolutny maks jaki bym wyciągnął to z 7k może... z tym że ja mam też prv bazę

Jak u Was z dodawaniem do omnipress v2 i mocnelinki z bazy publicznej?

"... Z wyborem firmy SEO jest troszkę jak z wyborem marki samochodu..."

Polecam skuteczne pozycjonowanie warszawa !

Użytkownicy Omnispeeda, jako że opłaty za abonament pobierane są w $ poprzez payapala, czy moglibyście poradzić czy można je sobie wrzucić w koszta i jeżeli tak, to jak poprawnie tego dokonać?

Dzięki.

Ja zaniosłem księgowemu wydruk z paypal-a (u mnie przewalutowanie nastepuje przez paypal więc były tez kwoty w zł, jeśli nie to najlepej przynieść wyciąg z konta skąd pociągnęło kwotę lub przeliczą po kursach średnich) i wystarczyło. Księgowy wystawia dowód wewnętrzny na tą kwote i opisuje na co to poszło. Odzyskujesz sam podatek dochodowy, czyli 18% dla najniższego progu lub 19% dla liniowego.

Pozdrawiam

Bartek

Rozmawiałem dzisiaj z paypal w tej sprawie i wg nich szczegóły transakcji nie są dokumentem który można zaksięgować. Sprzedawca powinien osobno przedstawić rachunek lub fakturę. Lub poprostu tego kosztu nie księgować

Pozdrawiam

Marek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności