Skocz do zawartości

OmniSPEED - Nowy Automat Dodający

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A jest możliwość Przykładowo teraz chciał bym włączyć dodawanie i ponowne włączenie corna żeby dalej dodawał a nie czekać do 0.00 żeby się załączyło dodawanie. Jest taka funkcja. Samemu chciał bym włączyć kontynuacje dodawań i jak to zrobić i czy wogóle jest taka możliwość.

Pozdrawiam

Mam dedykowany pod OS a jak mogę włączyć tego corna?? Jest taka możliwość wogule

Cron służy do automatycznego (np co minutę, albo raz na dobę) wykonywania skryptów. Na większości hostingów obsługuje się go z poziomu panelu administracyjnego hostingiem np. Direct Admin-a lub CPanel. W danych jakie otrzymałeś od firmy hostingowej powinien być adres gdzie możesz się dostać do tego panelu wraz z loginem i hasłem. Po zalogowaniu szukasz opcji "cron" albo "terminarz zadań" (w direct adminie będziesz musiał najpierw kliknąć w nazwę domeny przy czym cron-y są ustawiane globalnie więc nie ma znaczenia którą wybierzesz). Pola minuta, godzina, dzień miesiąca, miesiąc, dzień tygodnia zostawiasz wypełnione znakiem gwiazdki * (w takim przypadku cron wykona się co minutę, rzez całą dobę, przez okrągły rok). W komendę wpisujesz to co ma zostać uruchomione. OmniSpeed podaje dokładnie co powinno się uruchamiać na dole strony "Options". Bedzie to np.:

wget -q -O /dev/null https://adres.domeny.z.instalacja.omnispeed/cron_add.php >/dev/null 2>&1

Ustawiasz 8 takich cronów plus ew. dziewiąty z czyszczeniem logów.

Pozdrawiam

Bartek

Projektowanie stron www sitte.pl Lublin

Kiepsko jest z tymi aktualizacjami.

W mojej ocenie program ma więcej na minus niż na plus. Dziwi mnie to, bo omniadd dawał sobię radę.

A ten angieski klon robi kupę przy większości swoich funkcji.

Sory Kojotku, ale puściłeś gniota (za którego płacimy).

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Kiepsko jest z tymi aktualizacjami.

Od strony PP też nie ma szału.

Nie ma żadnego regulaminu, przez co potem są niedomówienia i chęci do promocji na rynek en poszły w zapomnienie i zapewne już nie wrócą.

Pobrali odemnie w tym miesiącu 20$, a PP licznik się nie zmienił. Po datach ostatnich płatności poleconych powinno być zupełnie inaczej.

Płacąc miesięczny abonament program powinien być rozwijany w trybie błyskawicznym. W sumie trzeba kolejne softy wypuszczać i robić aktualizację, wię czas na rózwój OS jest mniejszy. Od miesiąca nie było żadnej konkretnej aktualizacji.

Póki co nie jestem zadowolony.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności