Skocz do zawartości

OmniSPEED - Nowy Automat Dodający

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

Przyglądając się postom. Czy działa coś co było dedykowane tylko pod omnispeed, czy wciąż mimo płacenia abonamentu działają jedynie skrypty, które znamy z omniadd? (oprócz WP) :)

Pozycjonowanie i tworzenie stron internetowych - urbancreative.pl, Z sukcesem szprzedaję Tynki Kabe w okolicach Grodziska Mazowieckiego

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Żeby sprawa była jasna to że ja nie mam dostępu do internetu normalnie to nie znaczy że prace nad zgłoszeniami nie są realizowane

Na jutro planowane jest wydanie aktualizacji w której zmieniamy kilka mechanizmów których nie umiejętne wykorzystywanie powoduje spadek skuteczności dodawarki

Temat rejestracji w WP już był omówiony prze zemnie kilka postów wcześniej więc nie będę się powielał - NIE MA PROBLEMÓW Z REJESTRACJĄ W WP

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Rzeczniczek juz odpowiedział na twoje pytanie, będziesz pytać jeszcze ile razy?

Ogólnie profile EE, SMF. Do rejestracji też się przydaje nawet w Wordpressach.

resztę( nie wszystkie oczywiście) jedzie własnym OCRem i text captcha

Witam Mam pytanie do czego służy taka funkcja do jakich katalogów bo jak dodaje nową stronę to jest dodaj strone i dodaj artykuł. Ale przecież artykuły do bloga się dodaje w pierwszej opcji dodaj stronę. I wyczytałem w dokumentacji że tan opis do 2 opcji musi być po angielsku. Oco w tym chodzi. Przepraszam jeśli to już było. Bo nie zauważyłem.

Jeśli Ci chodzi o "Add new article..." to dodaje do Articlefriendly i Articlems. Jak załączysz dodaj do wszystkich to załapie Ci też do XML-RPC. Możesz spróbować po polsku, ale jako że większość serwisów jest po angielsku to wypadałoby też w języku angielskim żeby przeszło moderację. Możesz przetłumaczyć tekst na angielski "Translate to English" ale znając translatory to raczej bełkot wyjdzie. Lepszą opcją będzie jak skopiujesz jakieś artykuły z angielskich precli a jeszcze lepiej zlecić komuś napisanie dobrych angielskich synonimów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności