Skocz do zawartości

OmniSPEED - Nowy Automat Dodający

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

@SilverT - ale jakiego słowa nie dotrzymuję ? Jakiś konkret bo pitolisz ty i kilku innych z IQ ziemniaka o czymś a ja dalej nie wiem o czym i to w temacie który nie jest poświęcony OA.

Myślę że umiesz czytać po polsku to zobacz jaki to temat i jak masz jakiś problem to napisz to w odpowiednim miejscu i wypunktuj konkretnie co i jak i gdzie bo na razie jak pisałem już 10x plujecie się o coś co siedzi w waszych głowach i nic więcej

PS: IQ ziemniaka jest przekoloryzowaną przenośnią i nie ma na celu nikogo obrażać

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@JakubWiącek - aktualizacja do OmniSPEED jest banalna. Zapisać aktualne dostępy do MySQL / skasować wszystkie pliki / wgrać OS / zainstalować na starej bazie MySQL / przerejestrować się w WP lub poczekać aż system sam odbuduje bazę loginów i haseł

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Pierwsze błędy.

1) W buddypress najczęściej nie wyciąga adresu w formie www.123.com/fduk/members/ytfdngxxqlop/activity/1234 ale doklejając domenę przed adresem np. www.123.com/fduk/https://www.123.com/fduk/members/ytfdngxxqlop/activity/1234

2) Czy komuś dodaje do OmniPress i OmniPressv2?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności