Skocz do zawartości

OmniSPEED - Nowy Automat Dodający

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rozwiązanie dla osób którym zapętliła się autoaktualizacja (przez chwilę była nie dopracowana wersja alfa)

Najpierw odpalamy adres:

adres_omnispeed.com/aktualizuj.php

Po naprawieniu OS można zainstalować już bezpiecznie aktualizacje alfa

Przepraszamy za problem. Pewnie dziś będzie nowa wersja stable ale nadal phpLD w wersji beta występuje

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

mam problemz omni speed, wyskoczyla mi aktualizacja alpha, zrobilem ja i teraz mam ciagle:

To continue run file install.php.

robie instalacje i go to the panel i znowu:

To continue run file install.php.

pisalem 2 dni temu na maila ale zostalem olany wiec pisze tu ;]

----------------------

edit

co slepemu po oczach ;]

Rozwiązanie dla osób którym zapętliła się autoaktualizacja (przez chwilę była nie dopracowana wersja alfa)

Najpierw odpalamy adres:

adres_omnispeed.com/aktualizuj.php

Po naprawieniu OS można zainstalować już bezpiecznie aktualizacje alfa

Przepraszamy za problem. Pewnie dziś będzie nowa wersja stable ale nadal phpLD w wersji beta występuje

Czy ktoś sprawdza listy katalogów przed wstawieniem do panelu? Lista Wiki to jedna wielka sklejka. Przecież my za to płacimy...

No i o to chodzi.Mam lepsze listy katów, wiki itp. niż omnisped, a jak wiadomo skuteczność programu w głównej mierze jest zależna od bazy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności