Skocz do zawartości

Czy mógłby ktoś 'wyciagnąć' linki do katalogów z całego forum?

mojeprogramy.com

Rekomendowane odpowiedzi

Pracę Mara szanować należy, 5 zł to nie majątek, co do tego zgoda ;)

Jednak zauważ Max, że @zxc999 jak sam podkreślił "uczy się dopiero", więc te pół godziny własnej pracy będzie warte więcej niż 5 zł za sms dla Mara.

I tutaj nie chodzi o kwestię dziadowania. Następnym razem na pewno zapłaci za listę. A umiejętność wyciągania linków ze strony przyda mu się na pewno.

tak tak, oczywiście Mar tobie podziękuje jeszcze za edukacje ludzi na PIO...

I tutaj nie chodzi o kwestię dziadowania
oczywiście że nie, chodzi tu o samo sedno, że jak jeden Polak zarabia to drugi zawsze musi robić tak zęby ten pierwszy zarobił mniej
że @zxc999 jak sam podkreślił "uczy się dopiero",
tak ten temat czyta wyłącznie on, wiesz co nie chce mi się dalej uświadamiać tobie podstawowe pojęcia etyki biznesu.
Następnym razem na pewno zapłaci za listę.
zakładam że on i jeszcze min 20 innych osób co przeczytali twoje nauczanie już nie zapłacą za ta listę...

ale poszło komentarzy... może od początku:

1 Temat główny/pytanie moje dotyczyło jak wyciągnąć adresy z całego forum bo są porozrzucane w stopkach a ręcznie to katorga więc zapytałem się czy da się i nie widzę w tym problemu

- dowidziałem się ze 'niby' nie potrzebuje SB tylko przy pomocy innych programów mogę to zrobić - ale nadal ich nie znam i kiedyś do tego dojdę

2 Katalog Mara

Ktoś podał, że mogę posiłkować sie wpisami z kat. Mara - tak czy siak mogę potraktować ją i inne strony jako normalna, ogólnodostępną i 'wyłuskać aresy'

- tak jak pisałem uczę sie dopiero, a z Xenu już korzystałem ale nie w ten sposób i jest to nowa lekcja dla mnie

- zostawiłem kompa na dłużej niż 0,5h o wiele dłużej i próbuję listę adresów trochę obrobić i zobaczę co z tego będzie

- co do kasy 5zł - tak jak pisałem, ktoś rzucił katalog Mara na pierwszy ogień i już, dopiero teraz klikam sobie po stronie i wpadła mi informacja,że za 5zł mogę mieć całą listę a dopiero później zobaczyłem jaka to dyskusja sie zrodziła

Powiem tak, dla potomnych - na razie słabo mi idzie wciąganie adresów i ich obróbka i z tego co widzę to i tak nie uzyskam tych 10tyś adresów więc pewnie zapłacę te marne 5zł (mimo, że pewnie ponad połowę adresów mam już w swojej bazie - ale nie o to chodzi).

No dajcie spokój taka kasa to nie jest warta moich 5minut a robię to tylko dla własnej nauki

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności