Skocz do zawartości

www.theseobay.pl - Zapraszam do dodawania wpisów :)

pwnut

Rekomendowane odpowiedzi

Całkiem przyjemnie się prezentuje ten katalog :) Oby postał dłużej, niż cała reszta :D

Dzęki, co do katalogu to będzie stał na pewno. :D (pewnie dużo ludzi tak mówi:)) Firma w której pracuję działa juz dobrych pare lat (opisywałem w innym temacie) niebawem planuje/my dodać nowe katalogii. Chciałem dodać w stopce linka ale na razie nie mam takiej możliwości -.-'.

Anyway wracając do katalogu: Dodałem 3 nowe kategorie i sporo nowych podkategorii także zapraszam do wpisów.

Kody silver są wciąż dostępne:

seobay16

seobay15

seobay12

Pozdrawiam

Witam wszystkich po majowym weekendzie :)

Dodałem na dzisiaj pare kodów dla wpisów silver oraz nowy rodzaj wpisów dla posiadaczy stron z PR 3 lub wyższym, także zapraszam serdecznie wszystkich do wpisywania się.

Kody silver:

silver10

silver9

silver8

silver7

silver1

silver2

silver3

silver6

silver5

silver4

Katalog oferuje wpisy takie jak:

- wpis darmowy

- wpis silver

- wpis dla stron o PR3 lub wyższym

Pozdrawiam

Bardzo ładny katalog, przyjrzysty i przyjemny dla oka, site jak widzę też rośnie.

Nowoczesne mieszkania w dobrej lokalizacji w Pabianicach - https://zisinvestgroup.pl/oferta-wynajem-mieszkan.html

Dachy płaskie są idealnym rozwiązaniem w przypadku stawiania dużych obiektów przemysłowych. Więcej przeczytasz na https://www.dachy-zrbzawadzki.pl/oferta-dachy-plaskie.html

Sypie się w momencie naciśnięcia klawisza : "dodaj" - mam nadzieję, że 2 strony poszły. Kody silver6, silver2

Dziękuje za informacje, faktycznie przy wpisach silver coś się wysypało, zaraz to obadamy :) i tak, wpisy doszły z tego co widze, kody także zostały zużyte, jednakże jeśli Pan chce to poproszę o PW z adresami to sprawdze jeszcze raz.

Z góry przepraszam za problem. Pozdrawiam

U mnie też dodając wpis nic się nie wysypało, też dodałem wpis free, a strona po 10minutach od dodania była widoczna w katalogu, błyskawiczna moderacja :) brawo

Nowoczesne mieszkania w dobrej lokalizacji w Pabianicach - https://zisinvestgroup.pl/oferta-wynajem-mieszkan.html

Dachy płaskie są idealnym rozwiązaniem w przypadku stawiania dużych obiektów przemysłowych. Więcej przeczytasz na https://www.dachy-zrbzawadzki.pl/oferta-dachy-plaskie.html

Przy wpisie dla PR3 też wyskakuje błąd:

Warning: htmlspecialchars_decode() expects parameter 1 to be string, array given in /home/infline3/domains/theseobay.pl/public_html/includes/function.php on line 101

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/infline3/domains/theseobay.pl/public_html/includes/function.php:101) in /home/infline3/domains/theseobay.pl/public_html/includes/forms.php on line 572

A tak poza tym to fajny katalog. Pozdrawiam.

Dodałem ... nowy rodzaj wpisów dla posiadaczy stron z PR 3 lub wyższym

Czy istnieje jakiś limit dodawania stron z PR3 z jednego IP? Gdy dodawałem pierwszą stronę, w okienku wyboru był typ wpisu PR3, przy dodawaniu drugiej strony już nie było takiej możliwości, tylko bezpłatny lub silver.

Ceramiczne kubki reklamowe z nadrukiem.

Dodałem ... nowy rodzaj wpisów dla posiadaczy stron z PR 3 lub wyższym

Czy istnieje jakiś limit dodawania stron z PR3 z jednego IP? Gdy dodawałem pierwszą stronę, w okienku wyboru był typ wpisu PR3, przy dodawaniu drugiej strony już nie było takiej możliwości, tylko bezpłatny lub silver.

Oczywiście, że nie ma takiego limitu. Na chwile wpis PR3 został usunięty z powodu małych problemów. Problem został juz rozwiązany. Wpis PR3 powrócił na listę wpisów, także zapraszam do dodania strony. Jesli będą jakies problemy proszę dać znać. :)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności