Skocz do zawartości

Google Olimpijskie

Rocky

Rekomendowane odpowiedzi

I od razu naszym zrobiło się lepiej:

Maciej Kreczmer i Janusz Krężelok zajęli piąte miejsce w półfinale biegu w sprincie drużynowym mężczyzn (6x1,3 km st. klas.) podczas XX Zimowych Igrzysk Olimpijskich, które odbywają się w Turynie.

interia.pl

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Heh, ciągle to logo zmieniają. Mogli by się zając update'm wszystkiego :).

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

Podczas tamtego biegu jak juz pewnie każdy słyszał zachorował Maciek Kreczmer, i zajeli ostatecznie 7 miejsce. Tak wysoko, wczyscy oceniali ich szanse na conajwyzej 8, a Janusz Kreżelok powiedział, że niewiele brakowało do 5, ale kłopoty Macka..

Dziś Janusz startował sam(jak reprezentacjia Polski) w biegu na 15km, i zajął 26, i powiedział, że ten wyścił potraktował jak trening... do jego sprintu. Bo w tym jest dobry.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności