Skocz do zawartości

Uważajcie do kogo linkujecie

matematyk

Rekomendowane odpowiedzi

Up one and two.

Dobre :)

--------------Dno jest wtedy,kiedy nie ma juz nawet mułu.--------------------

Turystyka na sprzedaż , Podróże małe i duże, Egipt, Turcja, Tunezja, Chorwacja...

Poszukuję zatrudnienia.

Będzie bez linka a co :D

poezjapozycjonowania(kropka)blogspot(kropka)com

NEW!!! - Blask Serpów (Prolog) W przygotowaniu: Chapter 1 - Blask Serpów

Mikeusz ma rację tylko nie 10zł a tysiąc złoty .

Dzisiaj miałem taki przypadek ktoś dodał kiedyś wpis i dziś napisał mi że nie wie jak on się tam znalazł i że to on nie dodawał.Mail podczas dodawania wpisu dokładnie taki sam jak ten email dzisiaj hehe. Usunął bym ten wpis bez gadania ale ta osoba zaczęła mail od gróźb a że takich zachowań nie akceptuje to sie zastanawiam czy nie dodac do regulaminu że usunięcie wpisu kosztuje 1tys.zł oraz takiego punktu że jeśli właściciel serwisu stwierdzi że jakis link szkodzi jego serwisowi to zgadza się zapłacić karę umowną xxx , i to ja mu zagroże procesem :P Ciekawe jak zareaguje ,nawet nie wiem czy tak mogę :)

Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script

A sprawdzacie dokładnie nagłowki e-maili ?

potencjalny 'depozycjoner' może za pomocą prostego skryptu (np. w PHP) wysłać maila prezentując praktycznie dowolny mail nadawcy.

Nowe trendy nadchodzą, na depozycjonerów ;)

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

nie no nie przesadzajcie, usunięcie linku powinno być darmowe albo np. za jakąś minimalną opłatą. Nigdy nie wiadomo, czy w przyszłości nie zmieni się tematyka strony a linki nietematyczne będą szkodzić!

joke

teraz faktycznie jest tak, że ja np. boję się linkować. Tyle się słyszy o tym depozycjonowaniu i czyta case-study z depozycjonowania. To wcale nie jest sci-fi.

Gość Voyager
A sprawdzacie dokładnie nagłowki e-maili ?

potencjalny 'depozycjoner' może za pomocą prostego skryptu (np. w PHP) wysłać maila prezentując praktycznie dowolny mail nadawcy.

Nowe trendy nadchodzą, na depozycjonerów ;)

A procent osób sprawdzających źródło wiadomości jest znikomy (kiedyś się bawiłem i sklep był prawie gotowy wysłać mi laptopa w ciemno myśląc, że jestem ich szefem) !!! i mało osób wie co to rekordy MX żeby sprawdzić czy Jan Kowalski z @google.com jest tym za kogo się podaje.

Podzielę się regulaminem z precla - tylko nie róbcie Duplicate Content ^^ Wpisanie własnych cen/opisów - wskazane ;) Myślę, że ceny podałem uczciwe.

Profesjonalne tworzenie stron www oraz usługi z zakresu optymalizacji i pozycjonowania stron internetowych...

Te idiotyczne wręcz pismo nie jest winą tych ludzi, tylko paranoi jaką Google zrobiło. Chyba już nikt nie zaprzeczy, że ta firma jest chora i zarządzana przez zaślepionych ludzi. Od pewnego czasu już im bardziej zagłębiają się w krucjatę przeciw pozycjonerom tym w wynikach jest coraz więcej spamu na wysokich pozycjach, a to z 2 powodów: raz, że wycinają wartościowe strony niby walcząc ze spamem, a dwa że ludzie chcąc odzyskać to co utracili przechodzą na ciemną stronę i budują spam skoro to i tak na jedno wychodzi na jakim poziomie merytorycznym jest twoje zaplecze, czy to bełkot z mieszarki, czy też tekst cytowany przez ludzi piszących prace magisterskie, to nie ma znaczenia, a im dłużej główkują tym wymyślają coraz to większe absurdy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności