Skocz do zawartości

[sprzedam] Portal widoczny w google na 6 letniej domenie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam do sprzedania zaniedbany projekt https://www.klimacik.pl którego nie dokończyłem i sprzedaje go z powodu braku czasu, od około 3 lat się nim praktycznie nie zajmuję, coś próbowałem ostatnio lecz prowadzę teraz swoją firmę i nie mam czasu aby odbudować dawną świetność portalu kiedy to odwiedzało go ponad 20 000 unikalnych użytkowników dziennie.

Serwis https://www.klimacik.pl jest widoczny w Google na dość trudne i popularne frazy dzięki czemu w dobrych rękach serwis w kilka miesięcy może zacząć przynosić bardzo duży dochody.

Frazy na które jest widoczny:

Filmiki - miejsce 5-10

Śmieszne Filmiki - miejsce 4 do 8

Smieszne Filmiki - miejsce 5 do 10

Śmieszne Filmy - 5 do 10

Smieszne Filmy - 5 do 10

Serwisy na subdomenach również są widoczne:

emoty.klimacik.pl:

emoty - 2 do 4

emotikony - 5 do 8

emotikony gg - 2 do 3

emoty gg 3 do 4

itd. itp.

gify.klimacik.pl

gify - 15 do 20 - dla kogoś znającego się na pozycjonowaniu wrzucenie tej subdomeny do top 3 nie będzie stanowić żadnego problemu

zyczenia.klimacik.pl

życzenia 25-31

życzenia urodzinowe 25-31

życzenia imieninowe 10 do 16 w przypadku tych fraz taki sam komentarz co do "gify"

Reklamować tej domeny nie muszę, jej wiek i pozycje głównej domeny mówią same za siebie i każdy kto się zna wie ile jest warta, wiadomo, że w serwis trzeba włożyć trochę pracy, odświeżyć grafikę, zmodyfikować CMS pod popularny teraz facebook itd. ale serwis ma potencjał.

Propozycje cenowe proszę przesyłać na mail, tylko konkretne oferty. Wiadomości typu "ile chcesz?" będą ignorowane.

Kontakt:

kamilskoczylas@gmail.com

Pozdrawiam Kamil Skoczylas

Noclegi Busko Zdrój - Zapraszamy do naszego pensjonatu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności