Skocz do zawartości

20 prywatnych precelków

Xemix

Rekomendowane odpowiedzi

Precle są już gotowe od jakiegoś czasu, dodaję powoli artykuły (kilka już mam), aby miało się co indeksować. Obecnie zajmuję się ich linkowaniem, za jakiś czas będzie oferta przygotowana (pojawi się stosowna informacja na pio)

Już teraz zapraszam do przyszłej sprzedaży :)

Pozdrawiam.

Precle o tematyce zdrowotnej moim zdaniem powinny być tworzone - jak najbardziej jestem na tak, aby stworzyć medyczną grupę precli.

@Xemix, daj znać jak będzie gotowe ;)

• 3 tygodnie później...

Jak wyglądają teraz te precelki? Chciałem zapytać autora oferty czy jeden artykuł zmieniony synonimami pojawia się na wszystkich 20 blogach czy trzeba więcej tekstów dostarczyć?

A weteranów pozycjonowania chciałbym zapytać czy mi się opłaci taki interes? Chcę pozycjonować na hasło mające 10 tysięcy wyszukiwań miesięcznie, narzędzie adwords twierdzi że fraza jest średnio konkurencyjna. W tym momencie jestem na 9 miejscu ;)

Prowadzę bloga recenzje książek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności