Skocz do zawartości

nowo narodzony ...

vegitaluk

Rekomendowane odpowiedzi

wóch staruszków siedzi na ławeczce pod domem spokojnej starości, patrzą melancholijnie w przestrzeń, kiedy w pewnej chwili odzywa się jeden z nich:

- Tadziu, mam już 75 lat, jak bym się nie ruszył wszystko mnie boli i dokucza reumatyzm... Jesteś moim rówieśnikiem, powiedz, jak ty się czujesz?

- Jak nowo narodzony.

- Naprawdę? Jak nowo narodzony?

- Tak. Nie mam włosów, nie mam zębów i chyba przed sekundą zsikalem się w gacie.

:P

prawdopodobnie pod koniec tego stulecia czlowiek dzieki rozwojowi medycyny bedzie zyl ok 150 lat, lub dzieki rozwojowi genetyki bedzei niesmierteln poprzez wyeliminowanie genow "starosci" ktore nas postarzaja,

tylko czy wtedy nie zatrzyma sie ewolucja zclowieka?

aha to nie jest SF :D

pozdrawiam

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

prawdopodobnie pod koniec tego stulecia czlowiek dzieki rozwojowi medycyny bedzie zyl ok 150 lat, lub dzieki rozwojowi genetyki bedzei niesmierteln poprzez wyeliminowanie genow "starosci" ktore nas postarzaja,

tylko czy wtedy nie zatrzyma sie ewolucja zclowieka?

aha to nie jest SF :P

pozdrawiam

czyzbys patrzal na "eksploracje" ? :D

czlowiek dzieki rozwojowi medycyny bedzie zyl ok 150 lat, lub dzieki rozwojowi genetyki bedzei niesmierteln

W tym momencie jedna myśł lata mi po głowie: BIEDNY ZUS - NIE WYROBI Z WYPŁATĄ ŚWIADCZEŃ :D:):P

Pozdrawiam

Tanie narzędzia budowlane, warsztatowe i elektronarzędzia.

Sklep z zabawkami dla dzieci.

Wyposażenie domu i ogrodu w atrakcyjnych cenach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności