Skocz do zawartości

Wstawienie kodu PHP w TinyMCE 3.4.8

SEOlancer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, potrzebuję menedżera plików do Tiny MCE w wersji 3.4.8. Próbowałem dostępnych pluginów, ale mi nie działają.

Generalnie chodzi mi o to, żeby na pewnej stronie w autorskim CMS wyświetlała się lista plików załadowanych w określonym folderze na serwerze. Chciałem to zrobić przez php, ale TinyMCe nie przyjmuje tego kodu php:

<?php
$pliki = glob('../../files/LR/*.{pdf,docx,doc,xls}', GLOB_BRACE);
if ($pliki !== false) {
foreach($pliki as $plik) {
	?><a href="<?=$plik?>"><?=basename($plik);?></a><br><?php
}
}
?>

Myślę, że można to zrobić albo dodając normalnie pliki do pobrania poprzez menedżera, albo, żeby tinyMCE akceptował wyświetlanie kodu PHP.

Pomożecie?

Katalog stron www - mocny katalog iDir

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności