Skocz do zawartości

Katalog na qlweb, moderowany

suleq

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Katalog stron żeglarskich - proszę o ocenę i informacje co jeszcze nei gra. Podoba Wam się przerobiony qlweb? Chciałem żeby pasował do mojego serwisu zegluj.net. I chyba pasuje :) Jak coś nie gra, proszę o info.

Pozdrawiam :)

Katalog moderowany, dodanie strony do kategorii "Inne" wymaga niestety linku zwrotnego.

Bo to co kocham to szanty. Lubisz także? A jak przychodzi zima i brakuje mi żagli wchodzę na forum żeglarskie.

Jeśli chcesz dodać swoją stronę do kolejnego qlweba to zobacz katalog stron.

Super przeróbka, jestem pod wrażeniem, dawno nie widziałem tak fajnie przerobionego qlWeba.. prócz mojego :soczek:

OT. Pozwoliłem sobie dodać Twój katalog do mojego spisu katalogów.

EDIT:

Zapomniałeś dopasować wygląd formularza dodającego strone jak również strony potwierdzającej dodanie.

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Jak widać można upiększyć katalog oparty o QlWeb - wielkie brawa!

Bardzo podoba mi się TOP Twojego katalogu!!! Chciałoby się, żeby skończyła się zima i latem wyruszyć np: na Mazury :)

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

OT. Pozwoliłem sobie dodać Twój katalog do mojego spisu katalogów.

EDIT:

Zapomniałeś dopasować wygląd formularza dodającego strone jak również strony potwierdzającej dodanie.

Pozdrawiam,

Mar.

Dzięki Mar za dodanie.

Odnośnie formularza, to słaby w php jestem i walczę z tym, by otwierał się nie w nowym okienku, a był tak jakby częścią katalogu :D

A za logo to nie mnie należą się honory :D Ja tylko skleiłem grafikę do katalogu :)

pozdrawiam i dziękuję

Bo to co kocham to szanty. Lubisz także? A jak przychodzi zima i brakuje mi żagli wchodzę na forum żeglarskie.

Jeśli chcesz dodać swoją stronę do kolejnego qlweba to zobacz katalog stron.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności