Skocz do zawartości

Donald Tusk otwiera sezon grilowy

Herkules

Rekomendowane odpowiedzi

To jeszcze inaczej . Jak najbardziej, tego typu filmiki uważam za prostackie bez względu kto je robi oraz kogo one bawią .

W taki razie zapewne rozbawią was treści typu /:

Trzy słowa do narodu

praz Orędzie do narodu :

https://www.youtube.com/watch?v=fGrM7IPe8F8...feature=related

życzę wam dobrej zabawy

ale te filmiki powyżej nie są śmieszne i tyle. IMHO zestawienie przemówienia z okazji święta narodowego z grillem i pokazanie, że treść przekazana przez Donka pasuje i tu i tu jest o niebo wyżej niż jakieś wypierdy sfrustrowanego antyklerykała...

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

Premier w gaciach wuja Sama jest zabawny, kwączacy śp. prezydent już nie jest zabawny ? Premier w starych kalesonach jest zabawny, a pan Rydzyk na tle swojej bryki już nie jest zabawny?

Jak widzicie poczucie humory to pojęcie względne , a te wszystkie filmiki, są robine dla prymitywów przez prymitywów .

kokodżambo masz jakieś problemy związane z żartem o premierze czy może jesteś fanatykiem PO?

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

skoro Cię nie bawią, to dziwię się, że nie zastosowałeś się do mojej wypowiedzi

mcmagik napisał(a):
kokodżambo nie spinaj się tak po Ci żyłka pęknie albo zwieracze puszczą.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@kokodżambo, a protestowałeś kilka lat temu? Bo coś mi się nie wydaję i widzę taką tendencję że Ci co się kiedyś śmiali z wiadomo kogo teraz gdy widzą odwrotną sytuację to sprowadzają wszystko do gadania o tym, jak bardzo takie filmiki są prostackie :) Dobrej nocy!

gdzieś zaginęła...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności