Skocz do zawartości

Donald Tusk otwiera sezon grilowy

Herkules

Rekomendowane odpowiedzi

To jeszcze inaczej . Jak najbardziej, tego typu filmiki uważam za prostackie bez względu kto je robi oraz kogo one bawią .

W taki razie zapewne rozbawią was treści typu /:

Trzy słowa do narodu

praz Orędzie do narodu :

https://www.youtube.com/watch?v=fGrM7IPe8F8...feature=related

życzę wam dobrej zabawy

ale te filmiki powyżej nie są śmieszne i tyle. IMHO zestawienie przemówienia z okazji święta narodowego z grillem i pokazanie, że treść przekazana przez Donka pasuje i tu i tu jest o niebo wyżej niż jakieś wypierdy sfrustrowanego antyklerykała...

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

Premier w gaciach wuja Sama jest zabawny, kwączacy śp. prezydent już nie jest zabawny ? Premier w starych kalesonach jest zabawny, a pan Rydzyk na tle swojej bryki już nie jest zabawny?

Jak widzicie poczucie humory to pojęcie względne , a te wszystkie filmiki, są robine dla prymitywów przez prymitywów .

kokodżambo masz jakieś problemy związane z żartem o premierze czy może jesteś fanatykiem PO?

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

skoro Cię nie bawią, to dziwię się, że nie zastosowałeś się do mojej wypowiedzi

kokodżambo nie spinaj się tak po Ci żyłka pęknie albo zwieracze puszczą.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@kokodżambo, a protestowałeś kilka lat temu? Bo coś mi się nie wydaję i widzę taką tendencję że Ci co się kiedyś śmiali z wiadomo kogo teraz gdy widzą odwrotną sytuację to sprowadzają wszystko do gadania o tym, jak bardzo takie filmiki są prostackie :) Dobrej nocy!

gdzieś zaginęła...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności