Skocz do zawartości

Ocena strony

Peepek

Rekomendowane odpowiedzi

do poprawy:

1/ domena - subdomena w domenie regionalki jest ciężka do zapamiętania

2/ optymalizacja strony (title, description)

3/ pod operą nie działa "slideshow"

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

witam,

Brak stopki, można spolszczyć welcome, w slide brak altów i title.

Domena kosztuje 10 zł, może jakiś lezak.eu lub coś, zawsze to będzie łatwiejsze

do zapamiętania

pozdrawiam

"brak altów i title" alt wiem, jakie title? :D

Domeny z lezakami pozajmowane, ale poszukam jeszcze :)

Jak wpisuje w google "pinik sklep czest" to wywala mi tylko regulamin ze strony i jeszcze na 3 miejscu ;/ jak zindeksować główną strone?

Peepek

"brak altów i title" alt wiem, jakie title? :D

w slide show dopisz title za altem

"Jak wpisuje w google "pinik sklep czest" to wywala mi tylko regulamin ze strony i jeszcze na 3 miejscu ;/ jak zindeksować główną strone?"

pinik? jak wpisałem "piknik sklep czest" to była:

<h3 class="r">Piknik</h3>www.piknik.czest.pl/P I K N I K. Turystyka Floorball Inne Nowości O firmie. Certyfikaty Kontakt.

po co wpisywać "czest"? ja bym tego nie wpisał, kiedyś tam bywałem i mówiłem czewa:P

ale każdy wpisze" piknik sklep Częstochowa " albo pozycjonuj "piknik sklep"

"pozycjonuj piknik sklep" łatwe do powiedzenia jak ja nie mam pojęcia nawet od czego zacząć ;/

zacznij od słów kluczowych, w których będzie fraza regionalna, np: "leżak Częstochowa", dobierz odpowiednio słowa kluczowe, na początku 3 frazy, które powodują największy ruch. Zmień "wprowadzenie h1" na tytuł, który będzie miał słowo kluczowe np" Piknik sklep Częstochowa".

Dodaj stronę do onet.pl, wp.pl, gazeta.pl w dodanej nazwie wpisz słowa kluczowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności