Skocz do zawartości

Pozycjonowanie a precle

Rekomendowane odpowiedzi

Max, kolega Maciek35 wpadł na PIO by wyznać nam wszystkim z jakiej znakomitej firmy SEO korzysta (w innym topiku). :D

To zdaje się nazywa "marketing szeptany"

Choć jak widzę ten wdzięk i czar usera, który rejestruje konto, by już w pierwszym poście pochwalić się z jak bardzo znakomitej firmy korzysta to mam wrażenie, że to nie jest "marketing szeptany" tylko sprzedaż nieświeżej rąbanki prosto z wozu. :)

Oczywiście to nie jest personalne Maciek35, zatem bez obrazy. :D

powiem więcej Polskie precle to syf

i To jest niestety prawda, a po pingwinie tym bardziej ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zamknięte o których nawet nie słychać na PiO. Te co już tu zaistniały w temacie Precle, wcześniej czy później są raportowane przez kapusiów, lizusów.

Dokładnie i na dodatek tylko za zaproszeniami :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Z polskimi jest tak, że są strasznie zaspamowane - ciekawostka jeden z nich ma ok. 1,3 mln wpisów, jeżeli zaryzykujemy twierdzenie że im większa liczba postów jest dodawana tym gorzej się indeksują, wówczas polskie precle są strasznie słabe.

Drugim aspektem jest fakt, iż czas reakcji moderatora w preclach moderowanych jest bardzo długi, lub wogóle nie są moderowane, niektóre od 2010 roku.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Z polskimi jest tak, że są strasznie zaspamowane - ciekawostka jeden z nich ma ok. 1,3 mln wpisów, jeżeli zaryzykujemy twierdzenie że im większa liczba postów jest dodawana tym gorzej się indeksują, wówczas polskie precle są strasznie słabe.

Czyli najlepsze byłby precele z jednym artem na krzyż ergo strona statyczna html? :P Ogólnie jest odwrotnie, czym większy przyrost stron tym większe prawdopodobieństwo, że bot nawet nie opuszcza twojej strony, oczywiście czynnik odwiedzalności także jest bardzo istotny, ale i to nie ma znaczenia jeżeli kod jest niezoptymalizowany i host ociążony na maksa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności