Skocz do zawartości

Smart Pricing

Raul1972

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

poniewaz moje konto prawdopodobnie zalapalo smart pricing zgodnie z sugestiami Lisa na forum postanowilem zalozyc nowe konto

na poczatku zabawy z adsense spalilem jedno konto i to ktorego teraz uzywam zalozylem na swoja kobite.

teraz pytanie. czy otwierajac nowe konto moge podac swoje stare dane imie, nazwisko i numer konta bankowego? czy google znow da mi bana, bo dane im sie beda zgadzac z tymi zbanowanymi? maila prz rejestracji oczywiscie podam innego

i bardziej ogolnie. jesli bede dla kazdej strony chcial zalozyc osobne konto adsense to moge do kazdego z nich podac to samo konto bankowe? nie chce mi sie otwierac kilku kont :rolleyes:

Pozdrawiam

Jacek

Lis moze nie sugerowales bezposrednio zakladania nowego konta, natomiast pisales jak znalezc strone, ktora powoduje smart pricing razem z odnosnikiem do swojego bloga, na ktory zreszta zajrzalem :)

ale istotna jest dla mnie odpowiedz na pytanie czy na kilku kontach adsense moge podac ten sam numer konta bankowego? bo przeciez konta adsense moge pozakladac na czlonkow rodziny w razie czego ale kase wolalbym miec na jednym koncie bo nie chce mi sie otwierac co chwila nowych i potem pamietac loginy i hasla

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności