Skocz do zawartości

Co robicie z klientami którzy jechali SWLami?

bisiu

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Mam takie pytanie, co robicie z klientami, którzy do tej pory swoje strony jechali SWLami i tylko SWLami? Bo w firmie proponujemy rozliczanie za efekt, ale coraz wiecej klientów się zgłasza, których strony były jechane SWLami na poziomie 2-10mln linków dziennie wg. Majesticseo...bo to SWLe są, czy coś innego jest jeszcze wstanie wygenerowac taką ilość linków? Dodam że realnych linków które pokazuje MS-okolo 500

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A jak mogę sprawdzić czy jest filtr? Bo przecież klient się nie przyzna...a byli i tacy co ich strony wg samurai market byli mocniej podlinkowani niż całe TOP3 razem wzięte...a mimo to pozycja gdzieś na 7 stronie....czyli wg mnie filtr jak nic, wtedy zostaje tylko rozliczanie abonamentowe. Tłumaczycie wogole klientom że samo jechanie SWLami może być niebezpieczne, w sesie ze filtry itp?

Filtr możesz próbować sprawdzić wpisując w google:

www.pozycjonowanadomena.pl pozycjonowana fraza

W umowie o pozycjonowanie powinien być zapis, który mówi, że klient nie robi nic na własną rękę, bo wiadomo do czego to może doprowadzić... Wtedy nie ma problemu, że klient sam siebie dopala SWLem...

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

jeśli były SWLe umowa x3 i jedziesz.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@Zgred Chyba tak zrobię na próbę z następnym klientem, zobacze czy łyknie cene.

A może mi ktoś powiedzieć, kto dużo działał z SWLami, jaki jest koszt miesięczny punktów, żeby przyłożyć na stronę 250mln linków w ciągu miesiąca? Bo póki co to było najwięcej co widzieliśmy w firmie...i tak jechanie(250mln/miesiąc) było przez pół roku a póżniej kolejne miesiace 0 linków :)

@bisiu, jeśli działacie profesjonalnie to warto poświęcić czas i kasę na testy. Będziesz mieć wiarygodną odpowiedź :)

e: @matematyk określił to bardziej wprost ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Spokojnie można pozycjonować ciężkie frazy bez SWLi i rumaków.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Fakt że trzeba więcej czasu poświęcić.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Rozumując w ten sposób można stwierdzić, że

że małpa naciskająca losowo klawisze maszyny do pisania przez nieskończenie długi czas, prawie na pewno napisze dowolnie wybrany tekst, taki jak na przykład kompletny dorobek Williama Szekspira.
Dodam że realnych linków które pokazuje MS-okolo 500

Zdobycie tylu linków w MS z wykorzystaniem SWL to maks. 5 zł.

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

Znaczy sie u Was w firmie uczycie się SEO na klientach ? :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Po wypowiedziach autora tematu wnioskuje, że muszą się uczyć, bo z taką wiedzą to trochę ciężko prowadzić firmę pozycjonerską.

Tłumaczycie wogole klientom że samo jechanie SWLami może być niebezpieczne, w sesie ze filtry itp?

Tłumaczycie w ogóle swoim klientom, że nie macie doświadczenia i wiedzy w SEO ?

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności