Skocz do zawartości

Ocena stronki hurtownii

allcapone

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o prostą, konstruktywną ocenę / opinię pod względem grafiki jak i SEO www.hurtek.pl.

Z góry dziękuję :)

ps

w ciągu tego tygodnia dojdą dwie zakładki - faq oraz możliwość dodawania przez klientów swoich opinii dot. oferowanego towaru jak i samej firmy.

Podoba mi się kolorystyka. Ale te słowa kluczowe floatujące w stopce to kompletny niewypał, psujący cały efekt. Trochę uboga galeria.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Tak to prawda, ten marquee psuje dużo ale nie ukrywam że w pozycjonowaniu jest bardzo przydatny. To strona firmy która ma różne działy i stron w tym szablonie bedzie około pięciu (taki szablon firmowy z różną kolorystyką) no i to marquee ma za zadanie pozycjonować stronę na której jest umieszczony jak i strony innych działów.

Co do galerii to ubogość jej uważam za chyba największy minus, lecz na pewno wkrótce pojawią się nowe zdjęcia. Jak na razie wrzucone są właściwie te, które uważamy za najważniejsze, by klienci mogli zobaczyć jak wygląda towar.

Kolor różowy w tle jak dla mnie zbyt rażący (może mój monitor, albo 10h programowania przed kompem;])

Lightbox w galerii dla 3 zdjęcia jest mniejszy od miniaturek;]

W linkach możesz dodać title.

Trochę te tagi, adresy, latające napisy są irytujące;] Strony mimo wszystko powinno się robić dla ludzi, nie dla robotów;]

strony www gdynia - profesjonalne strony www, sklepy internetowe, identyfikacja wizualna

Blog webmastera - mój blog o Internecie, projektowaniu stron, gadżetach itp.

Blog i portfolio grafika - tutoriale, inspiracje itp.

Fakt, mnie również razi po oczach ten granatowy kolor, nie mogę jednak znaleźć gdzieś skryptu, w którym mógłbym dowolnie zmieniać np. kolorystykę, a ręczne aktualizowanie odpada.

trochę się da :D

dla #Page #Left #Left_bg .money daj background:transparent

i będzie bez tego badziewnego białego tła :D

Remember to brush your teeth !
tworzenie stron w rozsądnej cenie oraz biuro rachunkowe poznań.

Nie masz jak dojechać? Wynajmij limuzynę w Poznaniu.

Nie no ja myślałem o tym ciemnoniebieskim kolorze w money, aby ten kolor właśnie zmienić. Jak wywalę białe tło z money to tekst będzie się zlewał z tłem strony. A od strony optymalizacyjnej ?

WEBzky - Te adresy to właśnie dla wygody użytkowników, numery telefonów również :D Jeśli chodzi o róż, nie słyszałem raczej jeszcze opinii że jest zbyt rażący :) Zdjęcie 3 poprawię. Latające napisy całkiem pomagają w pozycjonowaniu po za tym jak już pisałem wcześniej - będą za zadanie miały też pomagać innym swoim bratnim stronom z innych działów :D

• 1 miesiąc temu...

kolor różowy według mnie beznadziejny, przez to strona dla mnie wygląda tandetnie, mało przejrzysta przez ten kolor.... zdjęcia ukazują jakieś śmietnisko a nie ubrania używane... Fajnie że tego dużo, ale ja bym pomyślała nad innym przedstawieniem swojej oferty... czy odzieży używanej nie można przedstawić inaczej, tylko w worach jak na śmietnisku ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności