Skocz do zawartości

Darmowe kody premium do katalogu stron www

LucekLS

Rekomendowane odpowiedzi

Ze względu na fakt iż w końcu ruszyła opcja premium i gold w moderowanym katalogu stron Zaptaj-Mnie.pl chciałbym Wam udostępnić promocyjne kody do wpisów premium.

Zaznaczę, że wpisy spamerskie czy bezwartościowe będą usuwane.

Oto lista:

9s9wf5dywh

xwxfmxyk7k

fxdnh4xgwk

3wcmesd9cd

wx3schx5hn

s65xnkgk9a

4oymxp5paj

mo7fkcfc7k

3en3d4khfa

no6c4d6gj6

6oj5ph76k3

c4w7ef53dw

w45sosrhd4

da5fg47k7f

oh3rkanarc

rhk7pcwocp

jkx3e5rp9x

mjpgroy97n

59jg4nr64o

miłego wpisywania wszystkim życzę. Jeśli jest ktoś zainteresowany wymianą kodów to proszę o prywatną wiadomość.

tekst bez linka w stopce...

Bardzo miły gest z tymi kodami z Twojej strony, mam jednocześnie tylko pytanie czemu ta strona ma PG0 ?

Chciałem tylko przypomnieć:

1. Zanim zaprezentujesz swój katalog/precel, upewnij się ze przedstawia on jakąś wartość (SEO).

2. Jeden temat na jeden katalog i / lub precel, niezależnie do zmian w serwisie.

3. Uporczywe i niemerytoryczne podbijanie tematu może spowodować jego zamknięcie

4. Katalogi łamiące licencję autora skryptu, szablonu, etc są nie akceptowane.

5. Nie informujemy o dodaniu swojej strony do katalogu

Bardzo miły gest z tymi kodami z Twojej strony, mam jednocześnie tylko pytanie czemu ta strona ma PG0 ?

PR0 ponieważ katalog niedawno powstał. Jakoś przecież trzeba się promować kolego i generować ruch prawda? Każdy kiedyś zaczyna i tak jest też w przypadku tego katalogu. Kody za darmo po to aby ludzie mogli pomóc uzyskać unikalne treści, na pewno zainteresowani również będą zadowoleni z takiego gratisu. Nie chcesz, to nikt nie każe Ci się wpisywać, trudno.

Ja jednak uważam to za jeden ze sposobów promocji i tego się będę trzymał.

tekst bez linka w stopce...

Kolego, źle mnie zrozumiałeś. Bardzo się cieszę że promujesz swój własny twór i tym bardziej z tego gratisu w postaci kodów. Myślałem tylko że również stałeś się ofiarą GOOGLA. A wpis dodam na pewno :D

PS. Mniej nerwów i nie doszukuj się drugiego dna :D

POWODZENIA !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności