Skocz do zawartości

Hostingi Pod Treści Erotyczne

dsikora115

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chodzi o zwykły adult to korzystam z neteasy i jestem zadowolony. Z tym fotomontażem znanych polskich osób to radzę się zorientować jak to wygląda ze strony prawnej. Osobiście nie stawiałbym takich stron na hostingach PL, w ogóle bym czegoś takiego nie robił szczerze mówiąc ;P

z tego co dzisiaj zaobserowałem jest kilka takich stron...

sprawdziłeś gdzie są domeny zarejestrowane a nie gdzie są faktycznie postawione strony.

przypadkiem prawie Ci się wszystkie kraje pokryły :)

ale to: famousnudefakes.com jest we Francji

widać ten temat nie jest jakoś specjalnie chyba traktowany, skoro ovh czy theplanet nie reagują, a nawet (szok) w Polsce strona żyje.

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

slawus no tak jak domyślałem się ze mogłem coś źle posprawdzać więc dzięki za poprawienie i doinformowanie w Polsce może nie jest taki popularny jak w stanach bo polskich fejków to prawie nie ma albo pojedyncze przypadki więc nikt się tym nie interesuje a w ameryce to jest codzienność i widać też za bardzo mają to gdzieś może inna mentalność albo mają to wliczonę w sławę

bo to szoł biznes, nieważne jak mówią, byle mówili, widocznie uważają że lepiej aby ktoś jakiegoś fejka zapuścił,

bo inaczej to samemu trzeba kombinować z jakimś wyskakującym cycem, czy filmikiem aby publika nie zapomniała, hehe

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności