Skocz do zawartości

Mega pozycje, jak oni to robią ?

Majestiq

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie po wejściu na djoles wyświetla komunikat o wirusie, to dopiero optymalizacja :) Moim zdaniem ciekawsze jest wbicie tej kupy co na frazę mp3 jest na 1 miejscu i dostało duże sitelinki.

Swego czasu właściciel djolesa tu płakał, że mu google konto w adsense zbanowało i idzie się z nimi sądzić, jajca były niezłe.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Nie wiem, mogę się mylić, ale zauważyłem że strony, które na głównej mają malutko treści a masę linków wewnętrznych szybują wysoko. Zauważyłem to u siebie, gdzie dość młody blog, który ma 300 znaków na głównej i około 50 linków wewnętrznych na stronie głównej, wskoczył miesiąc temu do top 5 i się mocno trzyma. Zaś drugi mój blog o tej samej tematyce, pomimo że ma ponad 2 lata i 700 wpisów jest niżej.

Myślę, że google takie serwisy gdzie na stronie głównej jest mało treści i dużo wewnętrznych, traktuje jak jakieś serwisy informacyjne - bo one są tak zbudowane..

Jeśli nie masz co robić, to zawsze możesz poczytać o zarabianiu na blogu <<Na tym blogu komentarze z Dofollow

Chcesz naturalny link? Artykuły sponsorowane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności