Skocz do zawartości

Darmowe pozycjonowanie? Chętni?

Rekomendowane odpowiedzi

Czy opiszę?

Myśle że nie ma co tutaj opisywać. Chce zrobić cos dobrego. Bardzo dużo ludzi na forum ma podstawowe problemy a chce wypozycjonować swoją strone. Czemu nie zrobić czegoś dobrego i nie pomóc kolegom z forum? :-)

Widzę iż nie ma zbytnio zainteresowania. Niewiem jaka jest tego przyczyna - zbyt dużo strona #1, obawa przed linczem użytkowników lub brak zaufania do mnie. Nie bede nikogo namawiał - propozycja jest darmowa i jeżeli nadal to za dużo to jednak przeznacze ten czas na inne testy.

Jeżeli problem tkwi w jezyku/domenach stron to mogę sie zgodzić na pozycjonowanie polskiej strony jeżeli pokryjecie koszt tekstów. Jak widać do testu na .com sam dorzucam do interesu.

Pozdrawiam

Kontakt priv lub facebook. Domeny DR:20 /RD:20-100+ / 0% Spamu / Linki ze strony głównej!!

PgJ4c.jpg

- Web 2.0

- Social Bookmarking

- Press Release

- Linkowanie Tier'ami

- High PR Profiles

- High PR Comments

- XR/SB/Wiki ( nie bezpośrednio na moneysite )

- Articles Directories

pomijam kwestie niebezpośrednio na moneysite ale...

nie wiem kto ci powiedział że to jest white-hat :-) :D;)?

T.

BTW chyba kumam po co robisz ten test na USA-żeby udowodnić że te twoje keywordy (Z sygnaturki) są łatwowbijalne w serpy metodami które podasz charytatywnie :P.Sprytne ;).

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności