Skocz do zawartości

Poradzicie który SWL wybrać?

pytaniemam

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Zamierzam wykupić trochę pkt. na którymś z SWL. Tylko tutaj pytanie, na którym najlepiej? Moja strona była linkowana na 'https://adresstrony . pl" - na e-weblink przyjmują tylko strony z www. - takze musiałbym robić 301, linki by wtedy przeszły czy bym je stracił?

Frazy są łatwe a zależy mi na mocnym kopniaku, żeby wbić je z TOP10 do TOP2 lub TOP1 w kilka dni, ile pkt. musiałbym na daną frazę użyć?

Oraz który SWL polecacie, żeby był w dobrej cenie i efekty były również dobre? :D

A i , jak zdejmę za jakiś czas swl, to strony spadną z pozycji? Jeżeli wybije strony do TOP i chciałbym utrzymać pozycje, ile będę musiał potem średnio miesięcznie pkt. dokupowywać aby strony zostały w TOPCE?

Zrozum, że nikt nie jest w stanie odpowiedziec na Twoje pytania, ponieważ nikt nie jest jasnowidzem.

Jeśli pytasz o takie rzeczy jak:

Moja strona była linkowana na 'https://adresstrony . pl" - na e-weblink przyjmują tylko strony z www. - takze musiałbym robić 301, linki by wtedy przeszły czy bym je stracił?

301, przejdą. Możesz też w GWT zmienić.

wbić je z TOP10 do TOP2 lub TOP1 w kilka dni, ile pkt. musiałbym na daną frazę użyć?

???

A i , jak zdejmę za jakiś czas swl, to strony spadną z pozycji?

TAK

to znaczy, że jeszcze przed Tobą masa nauki - dlatego własnie napisałem, że zaczynasz od złej strony.

Najpierw poczytaj, poobserwuj i dowiedz się na czym to wszystko polega a dopiero później ewentualnie kup punkty w SWL i testuj, testuj, testuj :D

Kup milion punktów, przywal na jeden anchor i potem pytaj co źle zrobiłeś.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nie chcę z siebie robić mądrali-jest do wykonania (każdy z nas pchał z top20 na top10 albo z top10 do top3) ale musisz mieć doświadczenie w tym co robisz. Możesz zamiast pójść do góry np ostro wylecieć do dołu.

Być może jest szansa że ci się uda ale jest duża szansa żeby sobie szkód narobisz.

Jeśli nabędziesz odpowiedniego doświadczenia to baw się rotacją-w tym wypadku nie polecałbym Ci (na tym etapie Twojej wiedzy) tego rozwiązania.

Pozdrawiam.

Zamierzam wykupić trochę pkt. na którymś z SWL. Tylko tutaj pytanie, na którym najlepiej? Moja strona była linkowana na 'https://adresstrony . pl" - na e-weblink przyjmują tylko strony z www. - takze musiałbym robić 301, linki by wtedy przeszły czy bym je stracił?

W e-webie linki nie muszą zawierać www.

Jeżeli wybije strony do TOP i chciałbym utrzymać pozycje, ile będę musiał potem średnio miesięcznie pkt. dokupowywać aby strony zostały w TOPCE?

Najlepiej tyle samo :) Tracisz punky, tracisz linki, a to może odbić się na pozycjach.

TOP1 w kilka dni

Radzę uważać, możliwy filtr :)

Ja obecnie używam Seomatik i e-weblink. Oba są bardzo dobre. Jeżeli interesują Cię punkty, zapraszam na priv.

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności