Skocz do zawartości

katalog qlweb i baza kategori/podkategori

kubeczek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałby sobie postawić jakies prosty katalog i myślałem na qlweb albo otwarty mini. Na necie znalazłem qlweb to pobrałem i zainstalowałem. Wszystko ładnie pięknie , troche go poprzerabiam , porobie nowe moduły żeby łatwiej go moderować itp., ale skąd pobrac liste kategori i podkategori? O ile oczywiście taka istnieje? Bo niechce mi się wpisywać tego ręcznie. Ręcznie to sobie powpisywałem tylko do tematycznego katalogu ale do takiego ogólnego to by trochę czasu zajeło.

Szukałem na forum w googlach to sporo linków nie aktywnych jest. Macie może jakies stronki z takimi dodatkami?

Co do otwarty mini to wogóle nie che mi się zainstalować a znalazłem tylko jedną instalkę w necie i sobie odpuściłem.

Prywatne moderowane precle -by Qbek

www.wpisy.minecraft24.eu

www.arty.wolni-farmerzy.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności