Skocz do zawartości

[akcje SEOPL] Serce dla Marcina

michal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Oby tak dalej.

Już 3-cia dla Polski a dla światowego 4-ta :) Niestety jak pisałem już na forum title w linkach tekstowych nic kompletnie nie da.

Może zmienimy wszyscy alt pod logo na "serce, dziecko, pomoc"? Ja w każdym razie u siebie pozmieniam ;)

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

W imieniu swoim, firmy epox | interactive media house oraz oczywiście Marcina pragnę gorąco podziękować za wspaniałą pomoc jaką okazujecie.

Mam nadzieję że mały "podarunek" jaki umieściliśmy dla was w kolumnie "Z ostatniej chwili" sprawi Wam tyle radości ile Wasza akcja nam.

Pozdrawiam,

Lukasz Falkowski

EPOX | Interactive Media House

https://epox.pl

W imieniu swoim, firmy epox | interactive media house oraz oczywiście Marcina pragnę gorąco podziękować za wspaniałą pomoc jaką okazujecie.

Mam nadzieję że mały "podarunek" jaki umieściliśmy dla was w kolumnie "Z ostatniej chwili" sprawi Wam tyle radości ile Wasza akcja nam.

Dziekuje bardzo jest to niezmiernie mile. ;)

Radosc najwieksza sprawia to, ze z dnia na dzien kwota zebrana rosnie.

pragnę gorąco podziękować za wspaniałą pomoc jaką okazujecie.

To dla nas przyjemność ;) oby jak najszybciej udało się zebrać odpowienią kwotę

Mam nadzieję że mały "podarunek"

Bomba ;)

Plissss... czy ktoś mógłby się porwać na napisanie newsa (w zasadznie wstępu) o rozpoczętej akcji SEOPL do systemu webwwebNews?

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Tak sobie pomyslałem że nie tylko to dziecko oczywiście potrzebuje pomocy stworzę wiec u siebie na stronie ramkę/kącik gdzie bedzie można wstawiać takie Akcje na stałe

Serce dla Michała już wstawiłem

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

kill szczytny cel :)

moje dwie propozycje

www.tutrner.org.pl robiłem we Wro dla nich akcję wielcy dla małych

www.mammarzenie.org jestem fane idei i staram się im pomagać na każdym kroku

jestem za żeby właśnie oprócz zarabiania dawania kasy itp informaować internautów o tym że takie instytucje potrzebują pomoacy, dlaczego:

https://www.mammarzenie.org/hubert/hubert.html

po przeczytaniu jak się dowiecie że Hubert 4 później odszedł to uważam że nalerszy zrobić wszystko aby im pomóc, Oczywiście Hubert jako aktywny członek policji poznańskiej otrzymał również policyjne pożegnanie

:cry:

Jak powiedziła jego matka dla Huberta był to najpiękniejszy dzień kiedy stał się prawdziwym policjantem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności