Skocz do zawartości

Dokąd te wszystkie multikody doprowadzą?

koko

Rekomendowane odpowiedzi

Dla niektórych katalog to porządne zaplecze zwłaszcza jeśli tematyczne, a opłaty czasami są wprowadzane niestety aby uniknąć masowego dodawania po 1000 stron dziennie niestety bo i tak czasem bywa.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Niestety koszty utrzymania katalogów nie są małe. Ale na pewno sprzedając multikody można lepiej zarobić niż na dotpay. Myślę że nawet sprzedając linki na jednym katalogu już można na nim zarobić, nawet blokując dodawanie kolejnych stron.

Ale to jest moja prywatna opinia.

| Praca www.s-ki.pl/praca| Ełk www.elk.info.pl jeśli szukasz pracy w Ełku | www.em-meble.suwalki.pl/ - meble Suwałki

A czym się różnią katalogi oferujące multikod od tych co są płatne i działają pojedynczo?

Te pojedyncze według mnie stają się mniej konkurencyjne i wolniej się rozwijają, a co za tym idzie bardziej bym się martwił, że szybciej padną (oczywiście są stare, zaufane perełki, którym to nie grozi).

Z drugiej strony masa katalogów wiąże się z trudniejszym zapanowaniem nad nimi i bardziej tym bym się martwił.

Ja osobiście działam po środku i myślę, że jakoś panuję nad sytuacją w swoich katalogach.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

@MaxPan, zgadzam się kolejny raz :D Choć to nie najważniejsza, Twoja, metoda zdobywania linków (jak również nie XR). Tak myślę.

Chyba jednak za wcześnie mówić o końcu katalogów, jak już się na PiO zdarzało. Naturalnie paru zainteresowanych będzie lansować opinię, że katalogi są najważniejsze do zdobywania linków :P

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

nie są najważniejsze i nigdy nie były, aczkolwiek są ciekawą alternatywą, jak się nie ma nic innego :P

a co do opłacalności, to nawet i darmowe katalogi przynoszą dochód, tyle tylko, że muszą być dobre, a żeby były dobre, to się trzeba nieźle naorać najpierw ;)

osobiście nie wiem też, jakim cudem co niektórzy prowadzą po kilkaset katów, ja mam 11 i się z deka nie wyrabiam z moderacją :D, gdyby ich było x10, czy nawet więcej, to chyba wcale bym nie spał :P

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

no tak

i dla emerytów :D

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności