Skocz do zawartości

Ocena optymalizacji

tuskun

Rekomendowane odpowiedzi

Zapomnieliście o zasadniczej różnicy pomiędzy optymalizacją seło a optymalizacją pod frazy i słowa kluczowe

PS

specjalista od marketingu internetowego wcale nie musi się znać na przekierowaniach ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Zapomnieliście o zasadniczej różnicy pomiędzy optymalizacją seło a optymalizacją pod frazy i słowa kluczowe
Optymalizacja pod seło == optymalizacją pod frazy i słowa kluczowe ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Optymalizacja pod seło == optymalizacją pod frazy i słowa kluczowe ;)

nie - z prostej przyczyny : robisz klientowi CMSa a klient sam go wypełnia treścią, szczerze mówiąc nie spotkałem jeszcze łebmajstra który zrobił zoptymalizowany ode frazy serwis :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

nie - z prostej przyczyny : robisz klientowi CMSa
Ale co ma piernik do wiatraka :D

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

nie - z prostej przyczyny : robisz klientowi CMSa
Ale co ma piernik do wiatraka :D

jak doczytasz do końca ze zrozumieniem

robisz klientowi CMSa a klient sam go wypełnia treścią

to załapiesz po co jest mąka co z niej powstaje i gdzie się ją wytwarza :P

Optymalizacje seło jak już pisałem to dokładnie optymalizacja pod słowa kluczowe i nie ma innej SEO optymalizacji. Poza tym mowa o wykonaniu dla klienta gotowej strony -serwisu internetowego, a nie CMS'a którego będzie sam wdrażał we własnej firmie co za tym idzie wypełniał go treścią. Nawet jeśli będzie firma powinna doradzić klientowi odpowiednią pulę słów kluczowych do zastosowania w SEO elementach jak nagłówki, tytuły, linkowanie itd... W nawiązaniu do topicku https://web4d.pl/ gdzie czytamy "Naszym głównym zadaniem jest pokazanie Państwa firmy w Internecie [....] kładziemy duży nacisk na odpowiednie zaprojektowanie treści strony, aby wzmocnić pozycje w wyszukiwarkach, " więc jeśli firma to oferuje powinna zadbać o treść jaką wypełnia klient by osiągnąć to co deklaruje....Załapałeś ...

Swego czasu pracowałem przez jakiś czas w Niemczech. Krótko powiem - czemu słyną oni z dbałości o każdy szczegół oraz z jakości ? Tam nie ma tak że jedna osoba będzie i Grafikiem i Programistą i Pozycjonerem na raz ! Tam każdy robi swoje, a w rezultacie przynosi to kosmiczne efekty. (Tu akurat nie tyczy się to tylko branży IT, w każdej innej jest u nich podobnie)

bywały i gorsze. Tak na szybko to zrób sobie 301 bo obecnie np. stronę główną masz pod tyloma adresami:

https://web4d.pl

https://web4d.pl/index.php

https://www.web4d.pl

https://www.web4d.pl/index.php

...

Ptaq czy mogę spytać w jaki sposób można zbadać te niedociągnięcie, o którym piszesz powyżej? Jest do tego jakieś narzędzie?

Jestem w sytuacji podobnej. Mam stronę, ale z roznych zrodel wiem, ze jest ona nie najlepsza. Chocby poprzez ogromna liczbe bledow wykrywanych validatorem..

Moj "producent" ma problemy z usuwaniem bledow z poprawnym wyswietlaniem stron i zapisywaniem w CMS, wiec juz wiecej nie wymagam, bo po co mam byc zawiedziony..

Kupujac strone nie interesowalo mnie pozycjonowanie. Wystarczylo samo zapewnienie "dodamy ja do katalogow" i "bedziemy podbijac jej miejsce". Wiec otrzymujac ladny efekt wizualny odrzucalem wszelkie propozycje z pierwszych miesiecy (wasze firmy ostro drenuja rynek nowo dodanych stron). Zylem w blogiej nieswiadomosci, ze wszystko mam ok, a teraz - im wiecej czyta, tym glupszy jestem..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności