Skocz do zawartości

czy to problem hostingu seo?

uzytkownik78

Rekomendowane odpowiedzi

po wpisaniu adresu strony

"This IP is being shared among many domains.

To view the domain you are looking for, simply enter the domain name in the location bar of your web browser."

aha nic nie robiłem tylko "samo" padło

google podaje kilka odpowiedzi jednak żadna opcja naprawy nie jest możliwa u mnie

• 1 rok później...

Widzę że kolega miał ten sam problem. Ja czekam już 24 godziny na "odświeżenie się wpisów DNS". W necie widzę że DNS już od wczoraj kierują na nowego hostingodawcę. Jak długo mam czekać? Czy to już czas rozejrzeć się na nowym serwerem? :)

Support wczoraj udzielił mi wyczerpującej odpowiedzi: "nie ma żadnego problemu, musi Pan po prostu poczekać około 12h

Bardzo proszę o pomoc, czy jest sens nadal czekać - czy kierować domeny na inny serwer...?

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Pisałem już kilka razy, napiszę raz jeszcze. Zmieniasz adres IP domeny, DNS-y serwera widzą nowy adres IP, Ty widzisz stary i odpytujesz zły adres IP o tę domenę, stąd ten error. Google odświeża DNS znacznie szybciej niż Twoje cache więc on nie ma z tym problemu.

Quas Primas

Faktycznie moi Drodzy już działa.

Po prostu zaniepokoiłem się z uwagi na fakt że przenosiłem stronkę na inny hosting. Nie udało się wczytanie bazy WORDPRESSA więc chciałem szybko postawić stronkę na nowo - z tą samą treścią i linkami. Niestety po tej operacji / cały weekend stała ugorem/ no i zmianie szablonu stronka poooooszybowała ale w dół :) Mam nadzieje że to tylko chwilowe bo tak ją powolutku kataloguję - ale czy takie przetasowanie weekendowe mogło mieć jakiekolwiek znaczenie dla jej pozycji?

Fotografia ślubna Lublin - zapraszam na stronkę.

Poczytaj: ślub, wesele, fotografia ślubna, oraz inne elementy związane z organizacją przyjęcia weselnego.

Stary blog, nowe zdjęcia ślubne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności