Skocz do zawartości

[Sprzedam] e-Biznes , kontakty oraz bazę mailing 500

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam biznes oparty na sprzedaży produktów wirtualnych+ kontakty handlowe + baza mailingowa ( 500 kontaktów w cenie ) .

- głównie kupony AdWords oraz Facebook , ale nie tylko

Przykładowe ceny zakupowe w USA:

Kupon Facebook (50$) kupujesz za 1 $

Kupon Facebook (50$) sprzedajesz za 7$ ( około 20 zł )

Popatrz jak schodzi: https://allegro.pl/listing.php/search?chang...gtext&buy=0

Kupon AdWords (100$) kupujesz za 0,5 $

Kupon AdWords (100$) sprzedajesz za 30-35 zł

Ponadto od czasu do czasu hurtownicy kodów mają takie okazje z kuponami do istniejących kont AdWords

( np. wartośc kuponu 450 zł sprzedaje się za 250 zł i Klienci to biorą , oto ostatnie wpłaty ) :

41c9d0749e9865bf67541e3.1100x1100.jpg

W ciągu kilku dni sfinalizowałem takich transakcji za kilka tysięcy ( ja jestem tylko pośrednikiem, kupuje i sprzedaje ) .

Wiesz za ile kupuje takie kupony 420 zł dla starych kont AdWords?

Za 80 zł ! Zysk łatwo sobie polilczyć 250 zł - 80 zł = 170 zł / sztuka.

Podstawą mojej działalności jest e-mailing ( mam w bazie 500 osób, które mają własne agencje, prowadą biznesy jako freelancerzy ,

zajmują się marketingiem internetowym - AdWords i Facebook - po wysłaniu 1 kampanii oddzew to około 10% - czyli około 50 maili

zwrotnych z prośba o sfinalizowanie transakcji ) .

Udostępnie wyciąg z rachunku bankowego dla poważnie zainteresowanych osób oraz dam dostęp do e-maila.

Proszę o poważne oferty !

Dopuszczam możliwość składania oferty częściowej na konkretny produkt / usługę, negocjację ceny .

PODSUMOWUJĄC:

- sprzedam 1 osobie z najwyższą ofertą cały biznes ( know how + kontakty handlowe + baza mailingowa 500 osób )

Ta baza była gromadzona przez 2,5 roku - to ludzie, którzy wyrazili zgode na otrzymywanie ofert , ale pochodzą w 90 %

z aukcji Allegro - gdzie kupowali kupony od kilku sprzedających - więc target jest super! ) .

- możliwa częściowa sprzedaż know-how + kontakty - to muszę się zastanowić jeszcze nad tą opcją.

Udostępnie wyciąg bankowy - zyskowność na poziomie 4 - 5000 zł netto / miesięcznie jeśli podciągniesz to pod działalność

( dam kontakt do doradcy podatkowego - jak to zrobić ) . Nie będe tu bajek pisał,że więcej , bo tyle wlasnie , bo nie należy

męczyć stałych Klientów ! - mailing wysyłamy 1 raz na tydzień i nie więcej !

*** Niniejsza oferta handlowa nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego oraz innych właściwych przepisów prawnych i nie przedstawia stanów magazynowych.

Kontakt:

Paweł , seo24hok@googlemail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności