Skocz do zawartości

Reklamy dla urządzeń mobilnych

Bolek12

Rekomendowane odpowiedzi

Zrobiłem dodatkową wersję strony dostosowaną dla telefonów. Umieściłem na niej reklamę Adsense i ona nie jest wyświetlana.

Chodzi o stronę: https://m.wypoczynek.turystyka.pl/

Reklama powinna być widoczna po pierwszym akapicie.

Sprawdzam stronę na różnych emulatorach online bo nie mam smartphona ani ipoda, a mój telefon nie wyświetla tego typu stron. Wyczytałem na stronach Google, że takie reklamy wyświetlają sie tylko na nowoczesnych telefonach.

Czy ktoś mógłby sprawdzić na swoim telefonie, czy na podanej stronie są widoczne reklamy?

Jeśli niema to jaka może być przyczyna? Kod wygenerowałem specjalny dla urządzeń mobilnych, wybrałem typ chtml. Bez zmian wkleiłem go na stronie. :dostal:

Przyłączcie sie do gry:

logo.jpg

hej,

na HTC Touch Pro 2 z windows mobile 6.5 i przeglądarką Opera reklama się nie wyświetliła. Sprawdzales w webmastertools czy strona jest dostępna dla bota?

Google zindexowalo mobilną wersję poprawnie? Może masz błędy w kodzie uniemożliwiające botą sprasowanie strony..?

Zobacz jak google ją widzi w webmastertools...

pozdro...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności