Skocz do zawartości

zatrzymanie potoku spamu i pytanie o płatności

dekorator

Rekomendowane odpowiedzi

Czy naprawdę jedynym sposobem na zatrzymanie potoku śmieci jest zrobienie z katalogu płatnego. Ja pierdziele, jestem przerażony, założyłem mój pierwszy katalog i nie zdawałem sobie sprawe, że ludzie są takimi ignorantami. 50-70% wpisów (zależy od dnia) muszę wypierdzielać bo pełna duplikacja. Unikatów jest może 5-10%. Czy u każdego tak to wygląda?

Czy po wprowadzeniu płatności sytuacja się poprawia?

I ostatnie pytanie czy za PR3 mogę wołać 50 groszy, czy jeszcze nie pora? Chciałem po kolejnym update'jcie, ale mi ręce opadają.

Wypasiony Katalog Stron Interentowych - PR4, moderowany, mocno linkowany, wpis tylko 50 groszy

125-ccm.pl - wszystkie motocykle na kategorię B w jednym miejscu

I ostatnie pytanie czy za PR3 mogę wołać 50 groszy,

wyznacznikiem jakości katalogu jest PR?

wystarczę zabezpieczyć katalog przed automatami i ilość spamowych wpisów zmniejszę się o 90%

Jasne, że nie tylko, ale wpadają mi wpisy od osób, które wysyłają sms'y, chociaż można dodać za free. Więc zakładam, że zależy im na szybszej moderacji - co też się dzieje.

Wypasiony Katalog Stron Interentowych - PR4, moderowany, mocno linkowany, wpis tylko 50 groszy

Jasne, że nie tylko

wcale. Zauważyłeś ze PIO ma PR0?

ja trzymam się cezzyego

https://www.cezzy.pl/50-najlepszych-katalog...acja-1-12-2011/

Kryteria oceny:

- PageRank – co prawda traci na znaczeniu, ale nadal istnieje

- DA: Domain Authority wg Seomoz.com – czyli potencjał domeny w wyszukiwarkach

- Statystyki Ranking.pl

W darmowych katalogach tematycznych moderację przechodzi ok. 2 - 3 %. Reszta nie na temat, ale łatwo wywalać po samych tutułach wpisów.

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności