Skocz do zawartości

Precle i Katalogi na darmowych hostingach

kubeczek

Rekomendowane odpowiedzi

aha. ok to dzięki za wypowiedzi. Ogólnie nie chodzi o cene bo mi tych hostingów trzeba sporo i licze się z wydatkiem rzędy 10-15tyś zł , ale chciałem się tylko dowiedzieć czy warto te darmówiki wykorzystać, ale teraz już widze że nie bo jak usuną to będzie praca na marne.

To jeszcze raz dzięki za info.

Prywatne moderowane precle -by Qbek

www.wpisy.minecraft24.eu

www.arty.wolni-farmerzy.eu

Jak rozumiem chcesz za tą kwotę postawić zaplecze pod pozycjonowanie ?

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

dokładnie tak, ma się na to składać zaplecze , głównie moje katalogi i precle oraz kilka botów do pewnych celów , które też potrzebują różnorodne ip, i dlatego pisałem czy niemógł bym na darmowych ale widze już że nie, bo jak by się tak połowa darmowych usuneła to było by niedobrze a tak to się zapłaci i będzie spokój.

Wszystkim dziękuję za informacje bardzo pomogły

Prywatne moderowane precle -by Qbek

www.wpisy.minecraft24.eu

www.arty.wolni-farmerzy.eu

To kolega musi mieć fajny budżet na wystartowanie zaplecza skoro na sam hosting przeznacza 15k :P

Dolicz do tego teksty + ich wrzucenie i dodatkowo postawienie kilku skryptów (cześć z nich może płatnych?)

Powodzenia :)

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Hosting 10-15 k plus domeny plus to co napisał @blackpress.pl – kolega ma gruby portfel :)

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

Dodam tylko, że darmówka darmówce nie równa, jest kilka ciekawym miejsc na świecie, gdzie można postawić za free własną stronę/bloga plus dorzucić do tego własną domenę. Trzeba oczywiście ograniać kodowanie i uzywać zdrowego rozsądku w tematyce, aby nie przegiąć, jednak i w takim wypadku jak będziemy hostować bazy danych i zdjęcia w chmurze, to ewentualny ban nie zabierze nam włożonej pracy. Jak dla mnie super rozwiąznia na początek dla każdego kto chce "popracować" nad własnym projektem, a nie komercyjnym, bo wiadomo, wtedy niech płaci klient. Ogólnie nie ma co się smiac, bo jak chcemy utrzymać z 15 stron plus domeny, to już trzeba trochę tej makulatury nazbierać :puknijsie:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności