Skocz do zawartości

Które zaplecze SEO wybrać?

pytaniemam

Rekomendowane odpowiedzi

Panie i Panowie, witam serdecznie.

Mam do was pytanie, jeżeli ktoś byłby wstanie odpowiedzieć będę bardzo wdzięczny.

Posiadam kilka stron, wybiłem je do TOP6 na interesujące mnie frazy, poprzez preclowanie i katalogowanie.

Chciałbym założyć jakieś zaplecze, powiedzmy 5-10 stron, aby wybić jeszcze moje stronki do TOP3 lub wyżej ( frazy nie są trudne ).

Tutaj pytanie, znalazłem dwa ciekawe moim zdaniem ogłoszenia zaplecza, moglibyście mi polecić które było by bardziej 'opłacalne' ?

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=150995

czy

https://allegro.pl/wlasne-seo-zaplecze-prec...2312686351.html

A także, jeżeli będę miał np. 10 stron zapleczowych, będę mógł z nich linkować kilka moich stron? Czy tylko jedną?

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Tak małe zaplecze najlepiej stworzyć samemu na zróżnicowanych skryptach postawić na różnych hostingach najlepiej na dobrych przechwyconych tematycznych domenach. Co do linkowania tego i z tego można by długo pisać i rozważać choć przy 10 stronach możliwości są dość ograniczone. Linkowanie ich między sobą może być dość ryzykowne.

Jedno z lepszych zaplecz seo będzie te, które sam stworzysz – tanio i wiesz co masz :)

Zapoznaj się z: zaplecze pozycjonerskie

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

Ofertę z allegro jako pierwszą bym wykluczył .

Po pierwsze darmowe subdomeny masz np. korzystając z darmowych serwisów blogowych,albo serwisów oferujących tworzenie darmowych stron np pl.tl . Po co płacić za coś co jest za darmo ?

Nie masz zadnej pewności,że za rok opłaty nie wzrosną np. do 200 zł, albo zwyczajnie wywalą ciebie, bo ładnie podlinkujesz im te ich subdomeny, a w miejsce twoich stron dodadzą własne. Moim zdaniem w tego typu ofertach właśnie o to chodzi .

Zrób tak.

1, wykup hosting seo

2. Zainstaluj 10 wordpressów

3. Kup teksty .

Gotowe, a jaka oszczędność czasu i nerwów.

Zainstalowanie 10 wordpressów oraz dodanie do nich kilku tekstów, to może z 40 minut

Ofertę z allegro jako pierwszą bym wykluczył .

Po pierwsze darmowe subdomeny masz np. korzystając z darmowych serwisów blogowych,albo serwisów oferujących tworzenie darmowych stron np pl.tl . Po co płacić za coś co jest za darmo ?

Nie masz zadnej pewności,że za rok opłaty nie wzrosną np. do 200 zł, albo zwyczajnie wywalą ciebie, bo ładnie podlinkujesz im te ich subdomeny, a w miejsce twoich stron dodadzą własne. Moim zdaniem w tego typu ofertach właśnie o to chodzi .

Zrób tak.

1, wykup hosting seo

3. Kup teksty .

Gotowe, a jaka oszczędność czasu i nerwów.

Zainstalowanie 10 wordpressów oraz dodanie do nich kilku tekstów, to może z 40 minut

Panowie dziękuję wam bardzo za odpowiedzi.

Kokodżambo, hosting SEO, 10 domen(lub więcej) i na każdej wordpressa zainstalować tak?

Domeny najlepiej jakie brać na zaplecze? eu, pl, com.pl ?

Uważacie, że ile mniej więcej musiałbym kupić domenek pod wordpressy, żeby linkować z nich kilka serwisów na łatwiejsze frazy?

"...Łatwiejsze frazy.." – zależy co masz na myśli.

Może akurat do tych fraz nie potrzebujesz zaplecza pozycjonerskiego? Ciężko powiedzieć tak na oko.

A co do końcówek domen- „każdą po trochu” :)

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

1, wykup hosting seo

3. Kup teksty .

Ech a potem powstają wątki w stylu, wszystkie frazy mi poleciały w kosmos co robić.

@freelancerSEO - właśnie przyda mi się zaplecze, na te kilka serwisów, tak frazy nie są trudne, ale jakieś mini zaplecze się przyda.

@Qbexus to może przedstawisz swoją opinie? Bardzo by mi to pomogło:)

Ja mam zaplecze głównie na wp, koło 20 stron, linkowane między sobą w koło bez domknięcia. Na każdym 4-5 artykułòw. Zaplecze ma teraz około 3 msc i jak narazie działa dobrze, widać efekty i nic nie "wyleciało w kosmos". Wszystko oczywiście na ròżnych ip, używam seo hostingu.

Pozdrawiam i życzę powodzenia :D

Ja mam zaplecze głównie na wp, koło 20 stron, linkowane między sobą w koło bez domknięcia. Na każdym 4-5 artykułòw. Zaplecze ma teraz około 3 msc i jak narazie działa dobrze, widać efekty i nic nie "wyleciało w kosmos". Wszystko oczywiście na ròżnych ip, używam seo hostingu.

Pozdrawiam i życzę powodzenia :)

Szukasz reklamy dla swojej firmy? Wynajmuj samodzielnie billboardy reklamowe przez ZnajdźReklamę.pl !

Zareklamuj się we Wrocławiu - drukarnia Wrocław .

Szukasz reklamy świetlnej ? Koniecznie zobacz Kasetony Reklamowe !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności