Skocz do zawartości

Wywalilo mnie z onetu ;(

ympans

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko z moja stronką było oki d oczasu... tj domena zarejestrowana niedawno na seo narzędziu "Future Pagerank" pokazywała czwóreczkę a teraz nie dość ze nie pokazuje nic i wywala błąd to jeszcze strona zniknela z wynikow onetu i prawdopodobnie z google ale nie na wszystkich DC. (sex-kamerki.com) Co ja do jasnej ciasnej zrobilem nie tak :D

Pozdrawiam

>> Profesjonalny Hosting SEO - atrakcyjne pakiety! <<

>> Mój blog o pozycjonowaniu - przydatne tipsy i narzędzia! <<

1. Google nie ma nic do Onetu i odwrotnie :D

2. Nie baw sie narzedziami typu "future pagerank" i nie ufaj toolbarom - po prostu klamia i czasami bzdury pokazuja.

3. Wdg moich narzedzi jestes we wszystkich DC wiec bez obaw - moze to jakies chwilowe bledy - Google ostatnio lubi "zgubic" strone na kilka dni.

4. Pisz do szukaj@onet.pl - mnie zbanowali zupelnie za nic jakis rok temu i nie raczyli odpisac na moje maile ale nie trac nadziei tylko po co byc w szukajce ktora tonie jak titanic i ktorej nie kontroluja nawet oni sami ? ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności