Skocz do zawartości

Narzędzia do badania ruchu na stronie

borello

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Z racji tego, że nie jestem związany z tematem SEM wybaczcie jeśli pomyliłem działy a tym bardziej fora;) Mam do wykonania analizę firm pod kątem konkretnej branży i jednym z punktów tej analizy jest kwestia ruchu na stronie, unikalnych użytkowników itp. Próbowałem pobawić się trochę, ale statystyki z doubleclick adplannera i alexy nijak się nie pokrywają. Zdążyłem już doczytać, że alexa nie jest miarodajna tymbardziej nie w PL, doubleclick adplanner wygląda spoko, ale czy napewno? Może polecicie jakieś inne narzędzia?

Będę wdzięczny za wszelkie rady w tym temacie. Z góry dzięki!

Jak masz dostęp do FTP tej strony możesz zainstalować lub zlecić instalację odpowiednich statystyk odsłonj.

Jeśli nie masz to nie ma innych narzędzi jak alexarank do oszacowania odwiedzin takiego serwisu www. Alexarank z uwagi na mechanizm dziania w PL jest w zasadzie niemiarodajna.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

doubleclick adplanner wygląda spoko, ale czy napewno?

Powiem wręcz że jest jednym z najbardziej wiarygodnych.

Bez skryptu zbierającego dane nie uzyskasz dokładnych danych. Jak masz więcej serwisów do ogarnięcia zainstaluj na jednym serwerze Piwika, do reszty stron podepnij kod śledzenia będziesz miał wszystko w jednym miejscu.

Nie czekaj na głodową emeryturę, pozyskaj dobry pomysł na własny biznes, zainwestuj pieniądze! Na stronie dowiesz się co to jest nisza rynkowa, jak przeprowadzić badanie rynku i wiele innych porad. Nisze rynkowe sposobem na godne życie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności