Skocz do zawartości

Spadek wielu fraz

przemkoo101

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem. Posiadam nowa strone około 2 miesiace. Najpierw ładnie sie wszystko pieło w gore frazy a od kilku dni zanotowałem spore spadki na prawie każda z 13 fraz :/

Czy przyczyna może byc to że ostatnio w ciagu 2 dni dodałem do niej 3 subdomeny z nowymi wersjami jezykowymi? Nie katalogowałem dużo, troche tylko może jestem w 20 katalogach obecnie i w niektorych mam ten sam opis. Jakos nie potrafie pisac na temat jednej strony na 100 rożnych sposobow.

I teraz co w takiej sytuacji jeżeli to był filtr, należy dalej konsekwentnie katalogowac? Czy frazy wroca na swoje dobre pozycje z czasem i "kara" minie ?

Chcesz dowiedzieć się jak medytować? Zajrzyj na nasz wyjątkowy blog, gdzie dzielimy się darmową wiedzą :)

być może to FSB( Fresh Site Bonus)?

mówisz o 20 katalogach, to wszystkie twoje linki?

Nazywanie tego filtrem jest zbyt pochopne, artykuł o pozycjonowaniu na wiele języków: https://pozycjonowanie-rotfl.pl/pozycjonowa...a-wiele-jezykow

Jak wyglądają te subdomeny w innych językach? Jest to porządnie zrobione, czy tłumaczem?

No i własnie , istnieje jeszcze cos takiego jak Fresh bonus?

Strony w innych jezykach były robione przez tłumaczy ale ostatnio np sie dowiedziałem że jedna dziewczyna zrobiła mi hamsko w translatorze mowiac że to ona tłumaczyła i narazie sobie tak wisi kilka artykułow zrobionych przez nia ;/

Zaznacze że spadek dotyczy Polskiej wersji jezykowej gdzie tekst jest bardzo poprawny.

Linki sa z katalogow ale szczerze mowiac to nie wiem jakiej jakosci co niektore z nich były.

Chcesz dowiedzieć się jak medytować? Zajrzyj na nasz wyjątkowy blog, gdzie dzielimy się darmową wiedzą :)

W ciemno to można tylko gdybać. Dokładną analizę linkowania zrobić i audyt strony. Być może są jakieś problemy o których nie wiesz. Analizę linkowania - po to aby sprawdzić czy konkurenci nie próbują czegoś lewego aby zaszkodzić. Nawet nie podajesz adresu url aby można było sprawdzić, w ciemno nie ma szans by trafnie doradzić. Powodzenia!

Nie czekaj na głodową emeryturę, pozyskaj dobry pomysł na własny biznes, zainwestuj pieniądze! Na stronie dowiesz się co to jest nisza rynkowa, jak przeprowadzić badanie rynku i wiele innych porad. Nisze rynkowe sposobem na godne życie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności