Skocz do zawartości

Grupa Look Different

DlaSeo.eu

Rekomendowane odpowiedzi

jak zwykle proszę o wytykanie błedów

Serwery tragiczne, w zasadzie większość jest niestabilna, błędy 500, 502 i 504.

Poza tym, część ma ustawiony tytuł wpisu na minimum 15 znaków, a to chyba ciut za dużo.

Dzięki za kod, zużyłem j2mqwx.

Aaaa, no i komunikat "Hej słodziutki zgłosiłeś do nas swój katalog! Wkrótce sprawdzimy czy jest wystarczająco słodki aby do nas dołączyć" jak i inne komunikaty generalnie rządzą. :D

nie napiszę który zużyłem, bo wiele razy musiałem zmieniać, bo były już zużyte.

No proszę, panicz pradcom łaski nie okazał... no tak, ty się trudziłeś, to niech inni też się potrudzą... co za...

Ok co do serwerow to oberwie sie pewnej firmie ktora jest tutaj na forum:) nie bede robil reklamy ale rzeczywiscie strony przy wiecej niz kilku odzinach sie wieszaja. Co do zielonomi to jutro poprawie reszta juz dzialal:)

A komunikaty musza byc fajne wkoncu jak ktos dodaje recznie (co sie rzadko zdaza) to chociaz sie usmiechnie do monitora;))

PS jak ktos chce kupic kody to teraz multikod do wszystkich za 2zl netto:) Do czasu do kiedy nie ogarne porzadnie katalogow a kody wazne zawsze wiec jak ktos chce zapraszam:)

Usługi dla pozycjonera

Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności