Skocz do zawartości

Katalog stron

AnaloG

Rekomendowane odpowiedzi

witam

Mam pytanie odnośnie katalogu stron z mojego podpisu, katalog dostał filtr i na fraze katalog stron powędrował na ponad 800 miejsce. Nie chodzi mi o przyczyny i o to jak z filtra wyjść bo o tym było już dużo ale o to czy katalog można zgłaszać do ponownego rozpatrzenia w google webmaster tools. Ogólnie google nie pochwala idei tego typu stron stąd moje pytanie czy zglaszanie strony ma sens i jej nie zaszkodzi ?

Skoro jest na 80 stronie to chyba bardziej zaszkodzić jej nie można ;)

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

A co za różnica? Strona i tak jest daleko w wyszukiwarce, więc bardziej jej nie zaszkodzisz ;) 80 strona wyszukiwań, a ban to niewielka różnica. W końcu kto dochodzi do 80 strony wyszukiwań :)

edit: literówka

@seo-ninja ja jak szukałem rozwiązania to dochodziłem do biblioteki :) albo do "wniosków" z koleżanką w imię zasady "pi@przyć studia" ;)

Ja bardziej współczuję wykładowcom, bo patrząc na to jaki poziom prezentowały osoby, które teraz będą robić inżynierkę (dla poprawności, sam studia przerwałem, dokończę zaocznie) to pożal się boże :) gdy koleżanka mająca stypendium naukowe szczerze się zdziwiła, że co2 łatwiej się łączy z hemoglobiną niż tlen to w pierwszej chwili myślałem, że sobie jaja robi :P

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

gdy koleżanka mająca stypendium naukowe szczerze się zdziwiła, że co2 łatwiej się łączy z hemoglobiną niż tlen to w pierwszej chwili myślałem, że sobie jaja robi

Bo sobie robiła - łatwiej od tlenu łączy się z hemoglobiną CO - (tlenek węgla czyli czad)...

Wymienię się multikodami do SEOkatalogów - zainteresowanych zapraszam na priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności