Skocz do zawartości

[Startup] - SamPromuje.pl - sklep z usługami SEO / IT

PositiOne

Rekomendowane odpowiedzi

Maks wyraźnie było napisane via mail

Wskaż CYTOWANY tekst gdzie to jest napisane bo coś tutaj nie widzę go. I co z tym fantem teraz ?

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Właściwie co to za narzędzia są? Jak 100 pozycjonerów zacznie oferować robienie zaplecz dodawanie do wiki to też tutaj mogą zakładać tematy? Pytanie zadaje adminowi, który to tu przeniósł, opinia właściciela tego cudenka - który i tak pewnie ma cieszone ze tutaj trafił mnie nie interesuje.

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

• 4 tygodnie później...

Swoją drogą sklep działa bardzo niestabilnie, chciałem zamówić precle, ale przez stronę mnie wywaliło na yahoo.com. To chyba jakaś słaba firma, albo naciąganie przypadkowych klientów. Kontakt niemożliwy. To, że pełno sklepów internetowych, które nie wypaliły utrzymują hosting i domenę, żeby naciągnąć klienta to rozumiem, ale w tej branży? Zresztą widać, że profesjonalnego biznesu to kolega nie prowadził (dot. niezgodności opisów, o których pisali poprzednicy). Zwłaszcza, że firma młoda, a już się stoczyła

• 5 lat później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności