Skocz do zawartości

Kolejna akcja Google

Sebastian-SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko jest proste jak kilometr drutu w kieszeni - nie było , nie ma i nie będzie nigdy żadnej witryny w TOP google dla atrakcyjnych biznesowo fraz zgodnej całkowicie z wskazówkami google dla webmasterów.

Koniec i bomba a kto nie wierzy ten trąba ...

Także jak skończą się preteksty pt. płatne linki, swle, niskiej jakości treść to zawsze znajdzie się argument w stylu nie bo nie ...

Nie po to wskazówki są niejasno sformułowane i nie po to googlarze milczą jak zaklęci aby było łatwiej ;).

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 509
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Wszystko jest proste jak kilometr drutu w kieszeni -

a mnie sie wydawało ze max 30cm ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Play ma ogromny kapitał i im google do niczego nie jest potrzebne, no poza debilami którzy zamiast wpisywać w pasek play.pl używają do tego google.

Myślę że to doskonała okazja na akcję typu "Nie możesz nasz znaleźć w google? Odstaw syf i użyj binga". Pozostałe firmy powinni iść tą samą drogą.

Google poczuło się zbyt pewnie i takie perfidne zmuszanie do adwords powinno być nagłośnione bez ulegania taniej propagandzie i "złych praktykach pozycjonerskich".

Póki co allegro oberwało 2 raz a np. nawalana Agora (i jej różne serwisy (również przejęte tylko dla ruchu)) gotlinkiem, statlinkiem itp. wisi bez najmniejszej szkody. No ale tam partnerem jest Microsoft więc firma jest nietykalna bo by było za duże ryzyko.

@UP Nikt nie mówi o banie tylko o filtrze

Sebastian-SEO nie odroznia tych pojęć więc nie marnuj czasu na tłumaczenie.

Akcja niemal identyczna jak z porównywarkami, nie minie miesiąc beda na wszystkie frazy w tym LT na nieco nizszych miejscach

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

poza debilami którzy zamiast wpisywać w pasek play.pl używają do tego google.

Zdziwił byś się ilu własnych znajomych obraziłeś. Może nawet bliską rodzinę ;)

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zwłaszcza ze play miał bardzo dlugo domene playmobile.pl dopoki play.pl nie odkupili

@Sebastian czytajac czytajac Twoje komentarze momentami jestem zażenowany. Poczytaj roznice miedzy filtrem a banem, i jak wg Ciebie okazje nie dostał filtra dlatego ze go znajdziesz po 'okazje.info.pl' to pogratulować wiedzy

Edit: literówka

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Tak, dziś próbowałem znaleźć darmowy szablon pod wordpressa. Miazga, wszystkie najlepsze strony z darmówkami poza top50 ;)

Tutaj moje otoszablony oberwały. 80% fraz w du**ę. Rozdaje szablony za darmochę, płacę nie małe $$ za grafikę w nich zawartą na licencjach rozszerzonych, ale nie...Google uważa, że strona nie jest już wartościowa dla użytkownika :) Przez takie akcje straciłem motywację do dalszego rozwoju strony...Sądzie, że taki stron i osób w podobnej sytuacji jest więcej, którym zostały podcięte skrzydła w podobnej sytuacji.

http://spinning.com.pl - przynęty spinningowe

W sumie bardzo ciekawa sprawa - ktoś kto obsługuje (obsługiwał) kampanie Adwords dla takich zafiltrowanych stron może się tylko cieszyć - wpadnie nowa kasa. Taka sytuacja to woda na młyn ......

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Minęły już 3 tygodnie od wprowadzenia Pingwina - nie podziałał, a może działa, lecz ja nawet najmniejszych zmian nie zauważyłem. Teraz straszą ręczną oceną profilu linkowania - jasne, że robot nigdy nie zastąpi zdrowego rozsądku człowieka, jednak jak zamierzają rozpocząć tą ocenę, alfabetycznie, wg krajów...ile jest domen a ilu pracowników Google zajmujących się tymi działaniami. No chyba że zamierzają zatrudnić kogoś jeszcze, np. wszystkich Chińczyków.

Wg mnie, Google ośmieszyło się ostatnią aktualizacją - chcieli dobrze, pomysł świetny, ale nie wypalił. Jednak po takiej firmie spodziewałbym się przyznania do winy, a nie straszenia czymś innym, w celu uciszenia wadliwej aktualizacji.

Informacje w przystępnej formie - Blog SEO | Pozycjonowanie long tail jest skuteczne w wielu przypadkach...

Coś sie poniektórzy pospieszyli - https://www.infocast.pl/tablica-pl-portal-o...szukiwania-3740

O ile Millennium OK, poleciało - o tyle tablica - https://www.google.pl/search?q=tablica.pl&a...lient=firefox-a - oraz okazje - https://www.google.pl/search?q=okazje.info....lient=firefox-a - są w indeksie.

zawsze beda po wpisaniu pelnego urla (no chyba ze je zbanuja),ale na nazwe wlasna nie wyswietlaja sie,wiec lipa..

A co Ci to przeszkadza? Przesadzili, to mają ;)

Linkuj dalej i nie pier*ol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności