Skocz do zawartości

Kolejna akcja Google

Sebastian-SEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 509
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@up mnie tam tipy tylko z dartami się kojarzą ;) niech ginie :)

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

Kto się cieszy. JA! Dlaczego? Bo nadchodzi czas dla kreatywnych i innowacyjnych metod pozycjonowania. Kto się jeszcze nie zdążył nauczyć ... kasy w TESCO lub Biedronce świeca pustkami znajdzie się klika etatów... Powodzenia

Jak twoje pojecie bycia kreatywnym i innowacyjnym, to wyśmiewanie się z ludzi którzy pracują w Biedronce i Tesco.

To ja wyobrażam sobie twoje pozycjonowanie.

Best military dog tags in the world.  :peace:

...Ja rozumiem...

Czytając co napisałaś właśnie totalnie nie masz chyba pojęcia o tym. Zarzucasz im sprzedawanie linków w Adwordsach przy czym wytykasz im, że oni zabraniają innym tego samego, a ja Ci kolejny raz napisze, że linkami z Adwords nie wypozycjonujessz w organikach rzadnej strony i takie linki możesz sobie sprzedawać ile chcesz i za ile chcesz. Przynajmniej na chwile obecną. ;)

To że pozycjonrzy sa konkurencją dla adwordsów, no ok, są :)

A to co czytam o tym, że oni też mogli by pozycjonować tylko im sie nie opłaci bo kasy z tego by nie mieli, to jak to mawiał Pawlak: toż to szok :D Wiesz dlaczego nie pozycjonują? Bo musieli by jasno okreslić swoje wskazówki dla webmajstrów, a czemu tego nie robią? Berr juz tyle razy o tym pisał, że nawet przypadkiem na nie powinnas się gdzieś nadziać. A i nie wiem, czy było by to zgodne z prawem, byc może tak, byc może nie, tego nie wiem, nie wnikam. Nie wspomne o tym, że łatwiej sprzedać reklamę niż bawić sie w jakies pozycjonowanie ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Najpierw się wezmą za firmy pozycjonujące, później za inne firmy od reklam kontekstowych i monopol pełną gębą :)

Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza.

- nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!!

Zbliża się sezon turystyczny - wakacje i ceny adwords na powiązane frazy idą w górę. Poza tym, jest jedna rzecz, o której nikt nie pisze - to internauci w Polsce pozwolili Google na zdobycie monopolu, do tego wszyscy tu zaglądający korzystają z ich usług, część zarabia na nich, więc to lekka hipokryzja narzekać na nich. Google to nie fundacja charytatywna, z czegoś musi się utrzymać (budżet na 2011 to 1/3 PKB Polski) i rozwijać. Cały czas mowa o jakości wyników oraz cenach AdWords, a nikt nie stara się przewidzieć - co planuje dział rozwoju i marketingu Google.

Informacje w przystępnej formie - Blog SEO | Pozycjonowanie long tail jest skuteczne w wielu przypadkach...

Nie wiem co będzie, skoro Google zamienił się w katalog stron i

wszystko zależy od widzimisie moderatora.

Pamiętam lata temu, jeden z właścicieli Google wyrzekał się, że

ręcznie ingerują w wyniki wyszukiwania, a teraz jest coraz mniej

automatu, a więcej ręcznych działań.

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

Dla zwolenników teorii spiskowych na temat Adwords:

Przed chwilą kupiłem tygodnik Wprost, a tam reklama Google z kuponem 50 PLN na pierwszą kampanię reklamową :)

Jakikolwiek związek przypadkowy :D

od rozpoczęcia akcji masowego rozdawnictwa kuponów

średni wzrost CPC od 60 do 250 %

od momentu wprowadzenia w "darmowym" analitics śledzenia / badanie konwesji dla fraz

wzrost CPC dla fraz z największą konwersją 30-50%

Jakikolwiek związek związek przypadkowy .....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności