Skocz do zawartości

Kolejna akcja Google

Sebastian-SEO

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie się po prostu nie chce wierzyć, że ktoś taki jak bank millenium dał do pozycjonowania swoją stronę. Do pozycjonowania a nie do optymalizacji. Po drugie dobrze napisał D__S - to może spotkać każdego znas.

PS.

Do "znawców SEO"

Jeśli teraz rechoczesz myśląc, że robisz SEO zgodne z wytycznymi Google bo Ciebie ominęło to zasmucę Cię. Jesteś zbyt mały by G zwróciło na Ciebie uwagę. Tablica to ponad 300 tysięcy UNIQ dziennie. Kto z Was robi tyle miesięcznie?

widać, że nie pracowałeś dla żadnej korpo bo nie pisałbyś tak o o możliwościach optymalizacji to pozwól , że poinformuję Ciebie, że możliwości optymalizacyjne w takich przypadkach są prawie zerowe :D .

PS

uczestniczyłem w projektach mających większą odwiedzalność tygodniową ...

P.S.

Jestem właścicielem linksystemu i co chwilę dostaję maile z prośbą o usunięcie ze swojego systemu (czego nie mogę uczynić, bo nie wiem co i gdzie klienci pozycjonują)

A powinno to być (bez urazy) Twoim zasr*** obowiązkiem jeżeli dostajesz oficjalnego maila z domeny która nie życzy sobie tego ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 509
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Trzeba myśleć zanim przywala się linkami z SWLa bezpośrednio na stronę docelową - każdy zna konsekwencje takich działań. Dział Seo banku do zwolnienia - wytyczne są znane każdemu.

Zaznaczam, że nie sprawdzałem źródeł linkowania dla tego banku opieram się na informacjach zawartych w tym wątku.

To po co zabierasz głos?!

@Beer to trochę tak jakby od microsoftu w oficjalnym mailu wymagać aby usunął u wszystkich użytkowników pakietu office dokymenty doc w których występuje nazwa ich firmy. Ja nie sprzedaję usługi a oprogramowanie które jest zamkniętym swlem instalowantm na serwerze klienta.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Mnie się po prostu nie chce wierzyć, że ktoś taki jak bank millenium dał do pozycjonowania swoją stronę. Do pozycjonowania a nie do optymalizacji. Po drugie dobrze napisał D__S - to może spotkać każdego znas.

widać, że nie pracowałeś dla żadnej korpo bo nie pisałbyś tak o o możliwościach optymalizacji to pozwól , że poinformuję Ciebie, że możliwości optymalizacyjne w takich przypadkach są prawie zerowe :D .

P.S.

Jestem właścicielem linksystemu i co chwilę dostaję maile z prośbą o usunięcie ze swojego systemu (czego nie mogę uczynić, bo nie wiem co i gdzie klienci pozycjonują)

A powinno to być (bez urazy) Twoim zasr*** obowiązkiem jeżeli dostajesz oficjalnego maila z domeny która nie życzy sobie tego ...

sam pracuje w podobnej korporacji i potwierdzam, poza kikoma osobami, ktore cokolwiek z tematu lapia nikt nie rozumie/nie chce ruszac tematu optymalizacji. wazniejsza jest dorazna sprzedaz.

Alkowiki - dla większego relaksu

@Beer to trochę tak jakby od microsoftu w oficjalnym mailu wymagać aby usunął u wszystkich użytkowników pakietu office dokymenty doc w których występuje nazwa ich firmy. Ja nie sprzedaję usługi a oprogramowanie które jest zamkniętym swlem instalowantm na serwerze klienta.

Nie zgodzę się z takim podejściem - w Twoim przypadku nie reagując na informację od właściciela strony, że nie życzy sobie używania Twojego oprogramowania do automatycznego linkowania jego strony stajesz się IMHO współwinnym działaniu na szkodę tego właściciela i tej strony a wiedza jaką posiadasz nie pozwala na zasłanianie się wymówką w stylu "ja nie miałem świadomości, że czymś takim można zaszkodzić".

Jako wlaściciel takiego systemu powinieneś mieć do dyspozycji narzędzia pozwalające na blokowanie takich poczynań tym bardziej, że jak wcześniej zaznaczyłem posiadasz wystarczającą wiedzę w temacie.

PS

gdybyś zaznaczył kilka pkt w regulaminie oprogramowania byłbyś czyściutki jak niemowlak :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Krzysiek, przecież Radek sprzedaje tylko oprogramowanie, które każdy może kupić i sobie zainstalować gdzie chce. Podejrzewam, że gdyby miał możliwość ingerencji w to jak kto tego oprogramowania używa to by chętnych na to oprogramowanie nie było.

Krzysiek, przecież Radek sprzedaje tylko oprogramowanie, które każdy może kupić i sobie zainstalować gdzie chce. Podejrzewam, że gdyby miał możliwość ingerencji w to jak kto tego oprogramowania używa to by chętnych na to oprogramowanie nie było.

Racja, mój błąd i przepraszam Radka Ciebie oficjalnie , przyznaję się do błędu pomerdało mi się z systemem zarządzanym przez niego , sorki zmęczony jestem :)

Nie edytować - musze mieć nauczkę za brak spostrzegawczości ;)

Beer rozumiem, że sobie jaja robisz udając, że nie wiesz, iż jest to SWL wewnętrzny instalowany u siebie?

Mea Culpa (jestem po paru godzinach ostrej orki na ugorze) :D

Nie edytować - musze mieć nauczkę za brak spostrzegawczości :)

O tej porze każdemu się może zdarzyć brak czujności :D

Wyjechałem na jeden dzień a tu tyle się dzieje.

Wyszukiwarka kasy coraz bardziej mnie przeraża.

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

O tej porze każdemu się może zdarzyć brak czujności :)

Wyjechałem na jeden dzień a tu tyle się dzieje.

Wyszukiwarka kasy coraz bardziej mnie przeraża.

eM

to przez to , że odpuściłem siłownie i zacząłem z powrotem jarać ;)

Przewiduje, że będzie jeszcze się działo w tym roku bo tyle mamy biało-czarnych zwierzaków , że hej :D

...i zacząłem z powrotem jarać :)

Palenie to zło jeszcze większe niż SWL.

Paliłem wiele lat, rzucałem setki razy a któregoś dnia po prostu przestałem palić.

Do dzisiaj nie wiem jak, ale mi się udało.

I już kilka lat jestem o jeden nałóg mniej :D

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności