Skocz do zawartości

Kolejna akcja Google

Sebastian-SEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 509
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Strach się bać tego co robią. Ich bezsilność i ból aż wylewa się z tego tekstu. Zawodowi spamerzy rozłożyli ich na łopatki, a oni próbują ręcznej robótki.

Ogólnie bardzo niedobrze, bo desperaci są niebezpieczni także dla siebie.....

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Znowu wyszło na moje - pisałem, że dla google burdel jest na ręką bo zintensyfikowało to ilość spam raportów jak widać algo nie radzi sobie do końca ani z SWLami ani z rumakami ani z linkbombingiem ... "Podziękowania" tym "dbajacym o wyniki" to nic innego jak jasne potwierdzenie tego co wyżej napisałem ...

Pingwin sie zesrał na całego tak więc nie pozostaje nic innego jak ręczna robota - "do końca świata a nawet jeden dzień dłużej".

Sugerowanie, że google jest w stanie odróżnić negatywne SEO od nieudolnego to już zakrawa na dowcip stulecia ...

Reasumując kolejna bajka z mchu i paproci którą naiwniacy łykają jak pelikany świeże ryby ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Reasumując kolejna bajka z mchu i paproci którą naiwniacy łykają jak pelikany świeże ryby ...

Widzisz tylko, najgorzej, że ta bajka nie kończy się dobrze..... Oni ją piszą używając funkcji RAND - a tutaj na kogo wypadnie na tego BĘC.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

najbardziej ciekawi brzmi fragment wypowiedzi o tym, że Google wie, że to konkurencja kogoś przywaliła linkami...

hahahahhahahhahahahhaha.

Sory za debilny post ale chyba jak siedzę w tym pare lat to ta głupota przebiła wszystkie głupoty jakie tylko się da.

Też mnie to ciekawi, chyba, że np. xann zaczął sypać ...

Widzisz tylko, najgorzej, że ta bajka nie kończy się dobrze..... Oni ją piszą używając funkcji RAND - a tutaj na kogo wypadnie na tego BĘC.

M

Nie do końca na kogo wypadnie tylko teraz jest "na kogo podpierd**** na tego bęc" a najlepszy numer , że podpierd*** wcześniej puścił blasta ...

Mnie zastanawia skąd te debilne nic nie wnoszące do tematu pytania zadawane Kasparowi.

Dla mnie jest jasne - na najważniejsze pytanie:

Dlaczego Google nie udostępnia w panelu dla webmasterów narzędzi umożliwiających neutralizacje "złych linków" w podniesienia jakości wyników wyszukiwań i obrony przed nieuczciwym SEO ??

nie uzyskamy odpowiedzi, bo tak naprawdę troska google o jakość wyników wyszukiwań jest iluzoryczna.

Nie podjęcie tego tematu to 100% dowód na to, że googlasom SEO jest nie na rękę a pieprzenie o dobrych kontaktach i tej całej pozornej współpracy to tylko pusty element pijarowski ...

Jeszcze ta cała mantra do zarzygania o szkodzeniu SWLami tak jakby akurat to było największe niebezpieczeństwo to mnie już normalnie gul skacze ...

Jasno i wyraźnie napiszę - w przeciwieństwie do google właściciele SWLi bardziej skutecznie walczą z nieuczciwą konkurencją umożliwiając właścicielom witryn możliwość blokad.

może w końcu to dotrze do paru kurzych móżdżków ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

...Też mnie to ciekawi, chyba, że np. xann zaczął sypać ...

A skąd właściel(e) SWL'i ma(ją) wiedzieć w czyją (swoją/konkurencji/kolegi) www linkujesz? To nie to, jak już to albo szklana kula, albo tarot i wróżka Joanna z samotni gdzieś pod Babia Górą. Kaspar wysyła esemesem nazwę domeny, a wrózia odsyła zwtrotkę z info: właściciel lub konkurencja :D

Dla mnie jest jasne - na najważniejsze pytanie:

Dlaczego Google nie udostępnia w panelu dla webmasterów narzędzi umożliwiających neutralizacje "złych linków" w podniesienia jakości wyników wyszukiwań i obrony przed nieuczciwym SEO ??

Dlatego, bo tym narzędziem posługiwał by sie i ten kto przywalil sobie i ten komu przywalono i korzystano by z niego wtedy jak by strona dostawała po ( )( )

Jedynym sensownym rozwiązaniem jest zerowanie wartości OL z domen - nie banowanie ich - które są spamem i ewentualnie te ktore emitują linki z SWLi :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Mnie zastanawia skąd te debilne nic nie wnoszące do tematu pytania zadawane Kasparowi.

:D:):) - sami z sobą gadają - to po prosu część kampanii propagandowej.

To było by idealne rozwiązanie.

Ale niestety nie są gotowi na opcję 'neutralizacji'. Gdyby to potrafili, to sami by neutralizowali, a nie nakładali kary na witryny i wysyłali przy tym KRETYŃSKIE informacje bez najmniejszego sensu o tym za co ten filtr. No chyba, że te polskie wiadomości pochodzą z translatora i dlatego nic z nich nie wynika.

M

"Pijesz" do mnie, czy do Kaspara? :)

Seba jakbym do Ciebie pił to już byś leżał pod stołem :P

Ciekawi ile tysięcy pracowników mają, skoro jakieś 50% wyników nadaje się do ręcznej poprawy... Pewnie znowu oberwą normalne strony a spam pozostanie - ot polepszania wyników ciąg dalszy...

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

ja tam z boczku trochę na to patrzę - dla mnie działania G są żenujące :/ No ludzie taki pingwin i żeby ręcznie po nim sprzątać? Cały szacun do G tracę :/ I niestety utwierdzam się w przekonaniu, że powoli czas patrzeć na binga, yandexa i może netsprint jak zacznie się bardziej starać... G jeszcze daje radę ale jak się nie ogarną to niestety będzie klops.

Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno

"Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności