Skocz do zawartości

Kolejna akcja Google

Sebastian-SEO

Rekomendowane odpowiedzi

@imb

wysyliłem się dawno temu i to przeczytałem. Warto też wspomnieć, że Rand Fishkin publikując te "czynniki" sam przyznał, że większość respondentów chyba nie zrozumiała pytań i dlatego odpowiedzi są takie..... można powiedzieć..... dziwne..... (z drugiej strony może to świadczyć o wiedzy tych "największych" gwiazd światowego SEO biorących udział w tworzeniu tej listy "czynników")

Gdybym robił seo słuchając tylko tego co piszą na Seomozie lub jego polskim odpowiedniku SPrAwnyMmarketingu to siedział bym chyba na bezrobociu :)

Ale wróćmy do tematu i dalej narzekajmy na złego wujka googla bo nudno się robi :)

Wiem co mówił. Nigdy nie twierdziłem, że trzeba ślepo patrzeć na wypowiedzi innych, ale samemu wyciągać wnioski. Natomiast dobrze zoptymalizowana strona potrafi wiele pomóc przy zdobywaniu pozycji. Stąd ta na pozór śmieszna wzmianka o czasie ładowania się strony, to był tylko przykład, który dość często jest pomijany.

Informacje w przystępnej formie - Blog SEO | Pozycjonowanie long tail jest skuteczne w wielu przypadkach...

• Odpowiedzi 509
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Tomek

Wiem o tym doskonale , stąd te wszystkie gówniane próby modyfikacji algo i stawiam złoto przeciwko orzechom, że najważniejszą modyfikacją algorytmu jest ta polegająca na automatyzacji procesu przeglądania spam raportów. To znaczy, że jeżeli kiedyś wyrywkowo ręcznie sprawdzali to teraz każdy zgłoszony raport trafia pod jakiś automat oceniający wstępnie taka witryne i przesyłający raport na biurko do "rejterów".

No i jeszcze jedna modyfikacja - automat śledzący przyrost linków ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

...tylko nie piszcie o contencie bo to ma główny wpływ nie na pozycje a na ilość fraz na które strona może być wysoko ...

Jak nie ma jak ma! A Top4 doskonale potwierdza, że content is king. Moje wspaniałe G już nie pytam do kąd zmierzasz, ja pytam co Wy tam jaracie w tym G, bo napawdę odrywa to coś od rzeczywistości :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

zajęlibyście się na przykład pracą :) to pożyteczne zajęcie - straciliście 2 dni zarobku do emerytury :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

a po jakiemu to ? może tam jest tekst tematyczny...

Sprawdzałem, ni *uja, jak by był, to bym chyba go tu nie zamieścił prawda? :)

@zgred, toż pracujemy i nie martw sie tymi 2 dniami, rząd zafundował Ci dodatkowe 2 latka :)

ps, ta strona wisi w wynikach w taj orientalnej postaci od dawana, nie skosił jej pingwin, nie skosili jej teraz, a więc content to naprawdę król, nie wiem czego, ale król :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Jak nie ma jak ma! A Top4 doskonale potwierdza, że content is king.

a po jakiemu to ? może tam jest tekst tematyczny :)

M

Strona o zdrowiu :) Czyli domena i linki grają pierwsze skrzypce :D

--------------Dno jest wtedy,kiedy nie ma juz nawet mułu.--------------------

Turystyka na sprzedaż , Podróże małe i duże, Egipt, Turcja, Tunezja, Chorwacja...

Poszukuję zatrudnienia.

Będzie bez linka a co :D

poezjapozycjonowania(kropka)blogspot(kropka)com

NEW!!! - Blask Serpów (Prolog) W przygotowaniu: Chapter 1 - Blask Serpów

ps, ta strona wisi w wynikach od dawana, nie skosił jej pingwin, nie skosili jej teraz, a więc content to naprawdę król, nie wiem czego, ale król :]

a tam czepiacie się szczególików :) najważniejsze, że coś jest w tych wynikach przecież

a tak swoją drogą, to chyba jednak wyszukiwarki się kończą. Jeszcze z 5 lat i SCHLUSS (nie to, ze google , ale wszystkie wyszukiwarki) - DZIŚ automaty spamerskie są dużo, dużo silniejsze. Żadne najlepsze algorytmy wyszukiwarek nie mają szans, bo z drugiej strony jest wcale nie mniejszy potencjał.

Wróci era selekcjonowanych katalogów ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

a tak swoją drogą dostał ktoś od nich TERAZ (ostatnio) zapowiadaną informację o ręcznym działaniu ?

M

dzisiaj z jednej strony poleciały WSZYSTKIE pozycjonowane przez mnie słowa!!! które latami się trzymały na 1-3 pozycjach!!

jestem załamana

szedlbym bardziej w semantycznosc wyszukiwarek.
To będzie jakiś problem dla pozycjonerów ?

W jakim kierunku by nie poszły wyszukiwarki, to nie mają szans automatycznie pokazywać 'najlepszych' wyników. Te wyniki zawsze będą zależały od pozycjonerów.

Walka automatów z automatami - REMIS z przewagą wygranej w kierunku pozycjonerów niestety. A jak pozycjonerzy przechylają szalę to wyniki nie mogą być dobre - zawsze znajdzie się ktoś pchający totalne śmieci do czego ma prawo, bo też chce zarobić :)

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności