Skocz do zawartości

Kolejna akcja Google

Sebastian-SEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 509
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bank Millenium tango down! :P

No właśnie dziś też to zauważyłem,tylko nie wiedziałem kiedy zniknął...

Coraz bardziej zaczyna mi to przypominać akcje odwetowe okupantów z II woj św.

Google okupuje internet i (próbuje) walczy z partyzantami.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

swoją drogą to żal.pl

google chce serwować najtrafniejsze wyniki. a zna ktoś trafniejszy wynik na hasło "Bank millenium" niż sama strona tego banku?

co google chce nam udowodnić? że może? to my wiemy. pytanie - po co to wszystko. serpy trafne mają właśnie dzięki pozycjonorem, a po części też właśnie SWLom

Gdyby tylko mocne osoby się zebrały i same zorganizowały coś co ja próbowałem : https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...150425&st=0

Jestem drobnym hobbystą i nie mam szans tego rozpropagować, ale jakby jakaś firma (firmy) zrobiła swoją profesjonalną kampanię ze światem włącznie, to może by coś z tego wyszło

Z tym bankiem to abstrakcja - zaprzeczają sami sobie. Mówiłem że stają się niebezpieczni. Z szaleńcami trzeba uważać.

Zamiast walczyć z mfa finansowymi na których NIC NIE MA, robionymi przez zawodowych jeźdźców rumaków to oni walnęli w bank.

Ironia, ironia ironia.

Bank oferujący prawdziwe usługi stara się wyjść z ofertą i przegrywa podwójnie ze spamerami. Raz przegrywa bo nie ma szans do ich cudownych sposobów i drugi raz, bo dostaje w du*e od Googla.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Wyrzucić z SERP-ów Bank na jego własną nazwę (Bank Millennium) to trzeba naprawdę wykazać się brakiem logicznego myślenia. Brawo dla pracowników Google'a :/ Na miejscu prawników banku wytoczyłbym im proces o działaniu na szkodę interesów firmy.

Gry na PlayStation 4 | Gabinet kosmetyczny Chodzież

Bank oferujący prawdziwe usługi stara się wyjść z ofertą i przegrywa podwójnie ze spamerami. Raz przegrywa bo nie ma szans do ich cudownych sposobów i drugi raz, bo dostaje w du*e od Googla.

najlepsze podsumowanie tej sytuacji

Trzeba myśleć zanim przywala się linkami z SWLa bezpośrednio na stronę docelową - każdy zna konsekwencje takich działań. Dział Seo banku do zwolnienia - wytyczne są znane każdemu.

Zaznaczam, że nie sprawdzałem źródeł linkowania dla tego banku opieram się na informacjach zawartych w tym wątku.

Nie zwykły presell tylko porządne artykuły - btw wymienię się linkiem => PW...

Troche bardziej zwykły artykuły do przedruku...

A także Antyplagiat...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności