Skocz do zawartości

[startup] katSystem.pl - nowy wymiar katalogowania

restful

Rekomendowane odpowiedzi

Przy rejestracji wyskakuje an error...

Generalnie duży napis z błędem, ale konto się zarejestrowało.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

• Odpowiedzi 834
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Usunięcie strony z katSystem.pl usuwa wpisy dodane za pomocą systemu. Jeżeli wpisy do katalogów były dodawane w inny sposób to usunięcie strony w katsystem,pl nie usunie tych wpisów.

Obecny problem z katSystem.pl potrwa do godzin nocnych. Za powstałe problemy przepraszamy

katsystem.gif

Samoobsługowy System katalogowania katSystem.pl

Dzisiaj uruchomiłem kolejne dodawanie i wszystkie wpisy są błędne (nie moje) lub uszkodzone???

Mam też kilka pytań

1. Kiedy to się skończy, chodzi mi o błędy i brak działania katsystem?

2. Co daje, że nacisnę flagę przy linku która informuje o uszkodzonym linku?

3. Czy usunięcie wpisu jest równoznaczne ze zwrotem punktu za wpis?

Dzisiaj mam to samo. Wszystkie wpisy uszkodzone lub brak strony!!!!

Modne ubrania dla dzieci e-kaan.pl

Reklama na facebooku WhiteNet

Usunięcie strony z katSystem.pl usuwa wpisy dodane za pomocą systemu. Jeżeli wpisy do katalogów były dodawane w inny sposób to usunięcie strony w katsystem,pl nie usunie tych wpisów.

Ale ściemniasz!!! Zobacz sobie ticket SIT-570 to może przejrzysz na oczy że system NIE USUWA wpisów po usunięciu strony z systemu. Z systemu zrobiła się jedna wielka KUPA!

Przy obecnym działaniu systemu bałbym się cokolwiek tu dodać. Usuwanie wpisów działa jak chce, raz usunie raz nie. Raz wpis jest w panelu a nie ma fizycznie, a raz bywa odwrotnie.

Do tego brak możliwości edycji wpisów - twórcy od pół roku piszą że będzie wdrożone....

Wiele katalogów sinooke nie działa - jest strona instalacyjna katalogu. Na wielu zaś błąd serwera 500. A twórcy od 2 mc piszą o przenoszeniu serwerów, przeprosinach, że jeszcze tydz i tak w kółko. Niepoważne traktowanie własnego biznesu i klientów oraz ciągłe opowiadane bajki, że jeszcze dzień, dwa, tydzień!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności