Skocz do zawartości

Czy to jest prawidłowy sposób zdobywania BL?

kids4.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, od jakiegoś czasu zdobywam BL do swojej strony i potrzebuję porady. A problem polega na tym, że kiedy np: w katalogach i preclach dodaje linki to raz robię w postaci "https://www" a raz "https://domena.eu". domenę mam www.dome.eu ale można też na nią wejść bez www, ja osobiście nie robiłem przekierowania a dużo jest opisane na ten temat dlatego o tym wspominam.

PROBLEM:

Czy dobrze że tak robię? Czy jednak dodawać tylko w jednej formie.

I jaki to będzie miało wpływ skoro strona główna w wynikach google pokazuje się bez www a wszystkie pod strony z www.

I czy w ten sposób np: nie tracę BL

Czy lepszy i mocniejszy efekt da jeśli BL będą tylko w jednej formie?

Proszę o radę bo nie chcę tracić cennych BL.

plik .htaccess mam tak skonfigurowany:

Options -Indexes

RewriteEngine On

RewriteRule ^webapi/net-soap.*$ api.php?objects=1 [QSA,NC,L]

RewriteRule ^webapi/soap.*$ api.php [NC,L]

RewriteRule ^webapi/json.*$ api.php [NC,L]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -s [OR]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d

RewriteRule ^.*$ - [NC,L]

RewriteRule ^.*$ index.php [NC,L]

Zrób przekierowanie na jedną z wersji (którą wolisz, z www. lub bez), linkuj przede wszystkim tą wybraną wersję.

Google sam za jakiś czas zmieni adresy wyników

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

Dziękuję z konkretną odp, ułatwi mi to dalszą pracę. W zasadzie mam tylko jeszcze jedną wątpliwość. Czytałem tu na forum o pingowaniu, i różne są poglądy. Mianowicie czy pingować co godzinę aż do z indeksowania wpisu, czy tylko raz dziennie? Mam sporo wpisów niezindeksowanych i mam problem jak często używać pingu aby przyśpieszyć ten proces.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności